Advert
Advert

Başkan Yardımcısı Ağcan’dan Urfa Çağdaş’a ziyaret

Haliliye Belediye Başkan Yardımcısı İhsan Ağcan’dan Urfa Çağdaş Medya Grubunu ziyaret etti.

Başkan Yardımcısı Ağcan’dan Urfa Çağdaş’a ziyaret
Başkan Yardımcısı Ağcan’dan Urfa Çağdaş’a ziyaret Admin
Advert

Ayşegül Gültekin - Urfa Çağdaş/

Haliliye Belediye Başkan Yardımcısı İhsan Ağcan, Paşabağı Mahalle Muhtarı Mehmet Aslan’ı ziyaret sonrası Urfa Çağdaş Medya Grubunu ziyaret ederek çalışmalarını Haber Müdürümüz Aziz Budak’a anlattı.

Başkan Yardımcısı İhsan Ağcan, Paşabağı’nda Mahalle Muhtarı Mehmet Aslan’ı ziyaret ederek mahallenin sorunlarını dinlediğini. Mahallenin en büyük sorunu mahallede semt pazarı olmaması ve semt pazarı için çalışmalar yapacağını dile getirdi.

Başkan Yardımcısı Ağcan, Mahallelilerin özellikle semt pazarı ve duvarlarda çirkin görüntüler oluşturan duvar yazılarının silinmesi talepleri olduğunu ifade etti.

Coronavirüs salgınına vurdu yapan Başkan Yardımcısı Ağan, “Virüs salgını nedeniyle zabıta ekiplerimiz denetimlerini sürdürmekte. Özellikle Haliliye’de bulunan semt pazarlarında maske dağıtımı ve ellerin dezenfekte edilmesine dikkat çekilmekte. Ayrıca gıda satışı yapılan yerler ve fırınlarda denetimlerimiz devam ediyor.” Dedi.

Haber Müdürümüz Aziz Budak ise Başkan Yardımcısı İhsan Ağcan’ın kendilerini ziyaret etmelerinden dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.

urfa çağdaş şanlıurfa haliliye belediye başkan yardımcısı ihsan ağan haber müdürü aziz budak paşabağı
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı