Advert
Advert

Jandarma uyuşturucu tacirlerine göz açtırmıyor

Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı tarafından bir araçta yapılan aramada 1010 adet uyuşturucu hap ele geçirildi. 3 şüpheli gözaltına alındı.

Jandarma uyuşturucu tacirlerine göz açtırmıyor
Jandarma uyuşturucu tacirlerine göz açtırmıyor Admin
Advert

Urfa Çağdaş/

Konuyla ilgili yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; “Hilvan Cumhuriyet Başsavcılığı ile yapılan koordineli çalışmalar sonucunda, Şanlıurfa İl J.K.lığı KOM Şube Müdürlüğü ekiplerince, Uyuşturucu Madde Kaçakçılığı olayları ile mücadele kapsamında, yapılan istihbari çalışmalar neticesinde; S.A., M.Y. ve M.S.A. isimli şahısların, temin etmiş oldukları uyuşturucu maddelerini, Şanlıurfa İl merkezinde gençlere satmak suretiyle gençleri uyuşturucuya özendirerek ticaretini yaptıkları bilgisinin öğrenilmesi üzerine, 13 Mayıs 2020 tarihinde, adli makamlardan alınan arama kararına istinaden, şüphelilere ait araçta yapılan arama sonucunda; aracın içerisine gizlenmiş vaziyette, bin on (1.010) adet Extacy uyuşturucu hap ele geçirilmiş olup, olaya ilişkin S.A., M.Y. ve M.S.A. isimli (3) şüpheli şahıs gözaltına alınmıştır.

Söz konusu olay ile ilgili, S.A., M.Y. ve M.S.A. isimli (3) şüpheli şahıs, 14 Mayıs 2020 günü çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklanmıştır.

Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı, yasaların kendisine verdiği görev ve sorumluluklarının gereği olarak, Uyuşturucu Madde Kaçakçılığı ile her türlü kaçakçılık faaliyetlerine yönelik gereken bütün önlemleri en iyi şekilde almakta, vatandaşlarımızın huzur ve güven içerisinde yaşaması için yürütülen çalışmalara aralıksız devam edilmektedir.Kamuoyuna saygı ile duyurulur.”

urfa çağdaş şanlıurfa il jandarma uyuşturucu hap şüpheli uyuşturucu madde
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı