Advert
Advert

Bu olaya açıklama bekleniliyor!

Korona Virüs salgını nedeniyle Bakanlık tarafından 3 ay ertelenen muayeneden dolayısıyla bir polis memuru ticari araca cezai işlem uyguladığı öğrenildi. Cezai işlem uygulanan araç sahibi polis hakkında kendisine hakaretten dolayı suç duyurusunda bulundu.

Bu olaya açıklama bekleniliyor!
Bu olaya açıklama bekleniliyor! Admin
Advert

Urfa Çağdaş/

Japon Pasajında oyuncak toptancısı olan bir kişiye bugün aracının muayenesi geçmesi nedeniyle cezai işlem uygulandı. Cezai işlem uygulanan araç sahibi Eyyübiye 50 Yıl Polis Merkezi Amirliğine giderek polis hakkında hakaretten dolayı suç duyurusunda bulundu.

Kendisine hakarette edildiğini ve Polis hakkında suç duyurusunda bulunan esnaf Mehmet Toprak, şu ifadede bulundu:

“Bugün saat: 14:50 sıralarında oğlum Şahin Toprak beni arayarak benim adıma kayıtlı olan 63 T … Plakalı aracıma muayeneden dolayı cezai işlem yapılacağını söyledi. Bende Bakanlığın COVİD 19 hastalığı salgını nedeniyle muayenesi bitmiş araçların 3 ay erteleneceğini söylemek için oğlumun yanına gittim. Gittiğim zaman araca cezai işlem uygulanmıştı ve araç çekicinin üstüne konulmuştu. Bende bunun üzerine polis memuruna nazikçe Bakanlığın covid 19 yönetmelikteki araç muayene kısmının basında çıkan kısmını ve fotokopi resmini gösterdim. Polis memuru 63 A … plakalı araçtan elimdeki kağıdı alarak camdan dışarı fırlattı ve bana hitaben “git Bakanlığın gelsin, aracın çekicinin üzerinde çekici ile pazarlık et ve indir” dedi. Çekici ile pazarlık yaparak çekicinin parasını ödedim ve aracımı indirdim. Bana hakaret eden polis memurundan şikâyetçiyim.”

Geçtiğimiz haftalarda da sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle polis ile gazeteciler arasında gerginlik yaşanmış ve olay tatlıya bağlanmıştı.

Vatandaşlar, yaklaşık 2 aydır korona virüs nedeniyle bunalan insanlara polislerin daha duyarlı davranmalarını Vali Abdullah Erin ve İl Emniyet Müdürü Selçuk Doğuş’tan rica ettiler.

urfa çağdaş şanlıurfa corona virüs muayene salgın hastalık bakanlık erteleme
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı