Advert
Advert

Salur’dan 19 Mayıs ve Kadir Gecesi Mesajı

İşadamı İbrahim Salur, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı ve 11 Ayın Sultanı Ramazan Ayının önemli gecelerinden biri olan Kadir Gecesi’ni kutladı

Salur’dan 19 Mayıs ve Kadir Gecesi Mesajı
Salur’dan 19 Mayıs ve Kadir Gecesi Mesajı Admin
Advert

Fatma Keber-Urfa Çağdaş/

İş Adamı İbrahim Salur mesajında şu ifadelere yer verdi;

Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluş, Türk milletinin esenlik müjdesi olan 19 Mayıs, milletimiz için iftihar kaynağıdır. Tarihimizin en önemli dönüm noktalarından biri olan 19 Mayıs’ın, Gençlik ve Spor Bayramı olarak kutlanması son derece anlamlıdır. 19 Mayıs ruhunun en büyük temsilcisi, ecdadımızın emaneti olan bu vatanın ve Cumhuriyet’in yılmaz koruyucuları ve sahipleridir. Gençlerimiz, barışın, hoşgörünün, demokratik kültürün ve vatan sevgisinin en seçkin temsilcileri olacaktır. Bu düşüncelerle 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere vatan uğuruna göğsünü siper eden tüm kahramanlarımızı rahmet ve minnetle yad ediyorum.

KADİR GECEMİZ MÜBAREK OLSUN

İşadamı Salur Mübarek Kadir Gecesi ile ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

Kadir Gecesi geldi... 11 Ayın Sultanı Ramazan Ayı'nın en önemli gecelerinden biri olan Kadir Gecesi bugün müslüman vatandaşlar tarafından ibadetlerle idrak edilecek. Kadir Gecesi bütün bir insanlığın hidayetine, ümmetin vahdetine, bizlerin kardeşliğine vesile olsun inşallah. Kadir Geceniz mübarek olsun.

urfa çağdaş şanlıurfa ramazan ayı kadir decesi 19 mayıs spor bayramı kutlama
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı