Advert
Advert

Ortak Çalışma Vatandaşa Hizmet Olarak Dönüyor

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'ün talimatları ile ilçe belediyeleri ile uyum içerisinde çalışmaya devam eden Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların taleplerine anında karşılık veriyor.

Ortak Çalışma Vatandaşa Hizmet Olarak Dönüyor
Ortak Çalışma Vatandaşa Hizmet Olarak Dönüyor Admin
Advert

Tüm daire başkanlıklarının bu doğrultuda hareket ettiği Büyükşehir Belediyesi'nde ŞUSKİ Genel Müdürlüğü'ne bağlı İçme Suyu ve Kanalizasyon Daire Başkanlığı geçtiğimiz gün Birecik'teki temasları çerçevesinde Birecik Belediye Başkanı Mahmut Mirkelam'la bir araya gelerek yapılan ve yapılması planlanan çalışmaları değerlendirdi.

İlçe genelindeki talep ve öneriler hakkında Başkan Mahmut Mirkelam'dan bilgiler alan ŞUSKİ İçme Suyu ve Kanalizasyon Daire Başkanı İbrahim Halil Arslan ve şube müdürleri, amaçlarının Başkan Beyazgül'ün de hassasiyetini ön planda tutarak vatandaşların ihtiyaçlarını anında karşılamak olduğunu söyledi.

Birecik Belediye Başkanı Mahmut Mirkelam da Başkan Beyazgül'ün Birecik'te alt ve üst yapıda çok önemli hizmetleri hayata geçirdiğini söyledi. Başkan Mirkelam Büyükşehir Belediyesi ile ilçe belediyelerinin birlikte hareket etmesinin vatandaşa hizmet olarak döndüğünü belirtti.

urfa çağdaş şanlıurfa büyükşehir şuski
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı