Advert
Advert

Binlerce Birecikliyi Aynı Sofrada

Ramazan ayı etkinlilerini sürdüren Büyükşehir Belediyesi, Birecik'te binlerce vatandaşı aynı sofrada buluşturdu. İftar programına katılarak Bireciklileri selamlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, "Birecik, Büyükşehir sayesinde hak ettiği hizmetleri alıyor ve almaya devam edecek" dedi.

Binlerce Birecikliyi Aynı Sofrada
Binlerce Birecikliyi Aynı Sofrada Admin
Advert

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Ramazan ayı etkinliklerini kent merkezi ve ilçelerde sürdürüyor. Ramazan ayının maneviyatına uygun programlar düzenleyerek binlerce vatandaşı aynı çatı altında buluşturan Büyükşehir Belediyesi'nin adresi bu kez Birecik oldu.

Birecik'te düzenlenen iftar yemeğine katılım yoğun oldu. Programa katılarak vatandaşların Ramazan ayını kutlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, burada yaptığı konuşmasında Birecik'in kendisi için ayrı bir yere sahip olduğunu söyledi.

Fırat'ın incisi Birecik'in Büyükşehir'in projeleri ile her geçen gün daha da geliştiğini sözlerine ekleyen Başkan Çiftçi, "Fırat'ın inci olan Birecik'i seviyoruz. Büyükşehir Belediyesi olarak yeniden şekillenip güçleniyoruz. Artık 13 ilçemizin tümünde büyük bir şekilde kendimizi hissettiriyoruz. Yol standartlarımız Karayolları standartlarıyla aynı kalitede. Allah'ın izniyle o kadar düzgün ve güzel bir şekilde kamu kaynağını düzgün bir şekilde kullanacağız. Çalışkan olmak zorundayız, her yıl, her hafta, her gün ve her saat çalışıyoruz. Bu azimle ilçelerimizin tüm sorunlarını tarih olacak. Her zaman Bireciklilerin yanında olacağız. Liderimiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Türkiye'ye nasıl Belediyeciliği öğrettiyse bizler de onun  öğrencisi olarak Şanlıurfa'ya Belediyeciliği öğreteceğiz. Tek amacımız milletin emanetini taşımak" diye konuştu.

Başkan Nihat Çiftçi konuşmasının ardından Bireciklilerle birlikte iftar açtı. Birecik Belediye Başkanı Faruk Pınarbaşı'nın da eşlik ettiği program daha sonra ilahi dinletisi ile devam etti.

Başkan Çiftçi, Birecik'teki temaslarının ardından kent merkezine döndü.

Urfa çağdaş şanlıurfa birecik ramazan ayı iftar Fırat hizmet kent merkezi karayolları
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı