Advert
Advert

Atila, Gün sabırlı ve merhametli olma günüdür

İHH İnsani Yardım Vakfı Şanlıurfa Temsilcisi Behçet ATİLA, “Gün; dayanışma, birlik ve birbirimizi daha iyi anlama ve anlayış gösterme günüdür. Sabırlı ve merhametli olma günüdür. Her darlıktan sonra bir ferahlığın olacağına inancımız tamdır. Hamd olsun halkımızın gönlü zengindir. Her kesin, ihtiyaç sahibi komşusuna yakınına gücü nispetinde bu süreçte yardımcı olacağına inanıyoruz.” Dedi.

Atila, Gün sabırlı ve merhametli olma günüdür
Atila, Gün sabırlı ve merhametli olma günüdür Admin
Advert

Aziz Budak- Urfa Çağdaş/

İHH İnsani Yardım Vakfı Şanlıurfa Temsilcisi Behçet ATİLA yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; Bizler yani Yardım Kuruluş Temsilcileri, personel ve gönüllülerimizle beraber diğer hizmet kurum/kuruluş/grupları (Valilik - Belediyeler -Kaymakamlıklar - Sağlık - Güvenlik - Afad -

Kızılay - Vefa Sosyal Destek Grubu - STKlar vs.) gibi sizlerin ihtiyaçları ve sağlığı için ciddi riskler alarak corona virüsü(kovid-19) ile mücadelede ilk günden  beri sahadayız, sizleri yalnız bırakmadık, sizlere yardımları ulaştırmaya çalışıyoruz. Karantinaya alınıp "Girilemez" şeritleri çekilen evlerin kapılarına gıda ve temel ihtiyaç malzemeleri bıraktık, bırakıyoruz. Karantinaya alınan köylere ulaşıp hayırseverlerin yardımlarını ulaştırmaya çalıştık, çalışıyoruz.

İnsani yardım, maske ve hijyen malzemeleri dağıtımlarımız elhamdulillah sürüyor ama yardım talebi tahmin edilenin çok çok üzerinde. Dolayısıyla yardım talep eden tüm kardeşlerimize maalesef yetiştiremiyoruz. Keşke yardım talep eden herkese/hepinize yetişebilecek  zaman ve imkânımız olsaydı. Bu nedenle yetişemediğimiz kardeşlerimizden anlayış bekliyoruz. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Bizler tüm riskleri göze alarak Allah rızası için sizler hizmet etmek için nasıl sahadaysak, lütfen! sizler de resmi makamların uyarılarını dikkate alarak kendiniz için, yakınlarınız için ve bizim için evlerinizde kalın.

Allah(cc) hepimizi, bu sıkıntılı günlerden gerekli dersler/ibretler çıkararak kulluk bilincinin arttığı, Allaha ve topluma karşı görevini daha düzgün ifa edeceğimiz huzur dolu günlere ulaştırsın. (amin)

Selam saygı ve dua ile...

#EvdeKalTürkiye

#EvdeKalŞanlıurfa

urfa çağdaş şanlıurfa ihh şanlıurfa yardım dayanışma ihtiyaç sahibi
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı