Advert
Advert

İbadet alanlarında dezenfekte çalışması

Büyükşehir Belediyesi, il genelinde yoğunluğun yaşandığı her alanda dezenfekte çalışmalarına devam ediyor. Büyükşehir ekipleri bu kez Hz. İbrahim Makamı, Dergah Camii, Ulu Camii ve Hz. Eyyub Sabır Makamında dezenfekte uygulamalarını sürdürdü.

İbadet alanlarında dezenfekte çalışması
İbadet alanlarında dezenfekte çalışması Admin
Advert

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, il genelinde sürdürdüğü dezenfekte ve hijyen çalışmalarına devam ediyor. Önceki günlerden itibaren rutin hijyen uygulamalarını vatandaşların hassasiyetini ön planda tutarak sıklaştıran ve son olarak Corona Virüse (COVID-19) karşı alınan önlemler çerçevesinde çalışmalarını artıran Büyükşehir Belediyesi, şehirler arası otobüs terminali, toplanma merkezleri, tüm duraklar ve GAP Havalimanının ardından bu kez ibadet alanları ve ören yerlerinde de dezenfekte çalışması başlattı.

Olası virüs kaynaklı rahatsızlıkların yayılmasını önlemek için dezenfekte solüsyonu içeren ve ince püskürtme tekniği kullanan Büyükşehir ekipleri, Hz. İbrahim Makamı, Dergah Camii, Ulu Camii ve Hz. Eyyub Sabır Makamında tüm ince detayları gözden geçirerek çalışma sürdürdü.

Vatandaşlar hassasiyetinden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'e ve Büyükşehir ekiplerine teşekkür etti.

urfa çağdaş şanlıurfa ibadethane hijyen corona virüs vatandaş hassasiyet dezenfekte
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı