Advert
Advert

İnsani yardım mı? İnsani Çile mi?

Şanlıurfa’nın Akçakale ilçesinde Kuveyt merkezli Terahum Derneği ve Akçakale belediyesi iş birliğiyle ilçede ikamet eden dar gelirli Türk ve Suriyeli ailelere Ekmek dağıtıldı. Soğuk havada sıraya giren dar gelirli aileler perişan oldu.

İnsani yardım mı? İnsani Çile mi?
İnsani yardım mı? İnsani Çile mi? Admin
Advert

Belediye görevlileri ve dernek yetkilileri, ilçede yaşayan mağdur olan ailelerin ekmek ihtiyacını karşılamak amacıyla, sivil toplum kuruluşları tarafından dağıtılan ekmeklerin, ihtiyaç sahibine ulaştırılması için gerekli çalışmaları başlatan Akçakale belediye başkanı Mehmet Yalçınkaya mesai mefhumu gözetmeksizin ihtiyaç sahibi kardeşlerimize yardımlarımız aralıksız devam edecektir. Dedi.

Ekmek dağıtımı Akçakale Belediye Başkanlığı binası önünde düzenli bir şekilde haftanın 3 günü ihtiyaç sahiplerine dağıtıyor.Belediye binası önünde ekmek dağıtım sırasında soğuk havada vatandaşlar soğuk havada perişsan oluyor.Soğuk havada ekmek sırası bekleyen vatandaşlar,; Yetkililer kapalı bir alanda ekmek dağıtımı yaparak vatandaşları düşünmeleri gerekiyor diye sitemlerini dile getirdiler,

urfa çağdaş şanlıurfa akçakale insani yardım dar gelirli aileler ekmek dağıtımı
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı