Advert
Advert

Kamu Sağlık Sen’den Urfa Çağdaş’a ziyaret

Kamu Sağlık Sen Genel Başkan ve Başkan Yardımcılarından Urfa Çağdaş Medya Grubuna nezaket ziyaretinde bulunarak 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutladılar.

 Kamu Sağlık Sen’den Urfa Çağdaş’a ziyaret
 Kamu Sağlık Sen’den Urfa Çağdaş’a ziyaret Admin
Advert

Urfa Çağdaş/

Genel Merkezi Şanlıurfa’da bulunan Kamu Sağlık İşçileri Sendikası (Kamu Sağlık Sen) Genel Başkanı İbrahim Halil Duyar, Genel Başkan Yardımcıları İsa Onur, Abdullatif Kabataş, Genel Sekreter Mehmet Guli Aslan ve Genel Mali Sekreter Ali Demirli Urfa Çağdaş Medya Grubuna bir nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

Genel Başkan İbrahim Halil Duyar, Merkezi Şanlıurfa’da Bulunan Kamu Sağlık Sen’in Tüm Türkiye’de örgütlenmek için kurulduğunu belirterek şunları söyledi; “Genel Merkezi Şanlıurfa’da bulunan sendikamızın şu anda 14 ilde örgütlendiğini yakın zamanda tüm Türkiye’de örgütlenecek. Öncelikle Güneydoğu’da ezilmiş insanlarımızın yanında olacağız. Bu arada 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutluyoruz.” Dedi.

Urfa Çağdaş Haber Müdürü Aziz Budak ise Kamu Sağlık Sen Genel Başkan ve Başkan Yardımcılarını kendilerine yapmış olduğu ziyaretten dolayı teşekkür ederek, Kamu Sağlık Sen’in çalışmalarında başarılar diledi.

urfa çağdaş şanlıurfa kamu sağlık sen hizmet örgütlenme
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı