Advert
Advert

Öğrencilerden anlamlı sergi

Şanlıurfa’nın Karaköprü İlçesi’nde bulunan Şehit Muhammed Fatih Safitürk İlkokulu öğrencileri anlamlı bir çalışmaya imza attı.

Öğrencilerden anlamlı sergi
Öğrencilerden anlamlı sergi Admin
Advert

Sıfır Atık projesi kapsamında atık materyallerden elde edilen ürünler kapsamında yapılan sergiye, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları Fehmi Satıcı, Abdulkerim Yavuz, İsmail Uğur Hatipoğlu, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Mustafa Memduh Rastgeldi, Karaköprü İlçe Milli Eğitim Müdürü Hacı Murat Yanmaz, Karaköprü İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Çelik, Çeşitli okulların müdürleri, Okul Aile Birliği ve çok sayıda davetli katıldı.

Sergi açılışında bir konuşma yapan Okul Müdürü Şükrü Damdam; eğitim öğretimin yanı sıra çocuklarda bilinç oluşturma adına da çalışmalar yaptıklarını kaydederek şunları söyledi: "Gelişen ve değişen dünyada her geçen gün dünyamız maalesef atık materyallerle kirlenmekte. Bu nedenle de başlatılan 'sıfır atık' projesine destek vermek amacıyla ve bilinç oluşturma adına bu sergiyi büyük bir özveri ile hazırladık. Sergimiz hafta sonuna kadar okul sergi salonumuzda gezilebilir" dedi.

Ardından davetliler çocuklar ile birlikte serginin kurdelasını keserek sergiyi gezdi. Sergilenen ürünler ise davetliler tarafından büyük beğeni topladı.

urfa çağdaş şanlıurfa karaköprü ilkokul öğrencileri sıfır atık sergi öğrenciler
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı