Advert
Advert

TÜVTÜRK Siverek’tede hizmet verecek

TÜVTÜRK’ün Şanlıurfa genelinde sadece randevu ile araç kabul eden muayene istasyonlarına 1 Nisan tarihinden itibaren Siverek Araç Muayene İstasyonu da dahil oldu.

TÜVTÜRK Siverek’tede hizmet verecek
TÜVTÜRK Siverek’tede hizmet verecek Admin
Advert

TÜVTÜRK’ün sadece randevu ile hizmet veren araç muayene istasyonlarına, Şanlıurfa Siverek Araç Muayene İstasyonu da dahil oldu. 1 Nisan tarihinden itibaren, bu istasyon artık sadece randevu ile hizmet vermeye başladı.

Sadece randevu ile hizmet veren istasyonlarda muayene taleplerinin eşit şekilde dağılmasının mümkün olduğunu belirten TÜVTÜRK yetkilileri, bu sistem sayesinde araç kullanıcılarının istasyonda daha az beklediğine dikkat çekti.

Araç muayene istasyonlarına sadece randevulu araçların kabul edilmesinin müşteri memnuniyetinde artış sağladığını hatırlatan yetkililer bu uygulama ile Şanlıurfa’da da müşteri memnuniyetinde artış sağlanmasını beklediklerinin altını çizdiler.

Şanlıurfa’da bulunan Merkez Araç Muayene İstasyonu sadece randevu ile, Akçakale, Birecik ve Viranşehir Araç Muayene İstasyonları hem randevulu hem de randevusuz olarak hizmet vermeye devam edecek.

Randevular ücretsiz

Randevu sisteminde, araç kullanıcıları www.tuvturk.com.tr adresinden ücretsiz olarak istasyon yoğunluğuna göre talep ettikleri gün, saat aralığı için randevularını alabiliyor. Ayrıca randevular, TÜVTÜRK Çağrı Merkezi’nden veya istasyonlara gelerek ücretsiz alınabiliyor.

TÜVTÜRK Şanlıurfa siverek araç muayene Akçakale Birecik Viranşehir
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı