Advert
Advert

Haliliye ve Eyyübiye standına büyük ilgi

Haliliye ve Eyyübiye Belediyesi, Ankara’daki Tanıtım Günlerinde büyük ilgi gördü.

Haliliye ve Eyyübiye standına büyük ilgi
Haliliye ve Eyyübiye standına büyük ilgi Admin
Advert

HALİLİYE BELEDİYESİ, ANKARA’DAKİ TANITIM GÜNLERİNDE

Haliliye Belediyesi, Ankara’da düzenlenen ‘Şanlıurfa Tanıtım Günleri’ fuarında stant açtı. Haliliye’nin tanıtıldığı standına, Ankaralılar yoğun ilgi gösterdi.

Ankara ANFA Fuar ve Kongre Merkezinde başlayan Şanlıurfa Kültür Turizm ve Lezzet Tanıtım Günlerinde Haliliye Belediyesi de yerini aldı. Haliliye ve Göbeklitepe başta olmak üzere birçok tarihi ve turistik mekanının tanıtımı hedeflenen stant, fuarı ziyaret eden birçok vatandaşın ilgisini çekiyor. Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Başkan Yardımcısı İhsan Ağcan, Belediye Meclis üyelerinden Abdulkadir Bağış ve İbrahim Felhan’ın da katıldığı fuarda, Haliliye Belediyesinin standı milletvekilleri ve belediye başkanları ile birçok siyasi ve bürokrata da ev sahipliği yaptı.

Haliliye standını ziyarete gelen vatandaşları karşılayan Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, tanıtım günlerine ilişkin yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Tanıtım günlerindeyiz. Burada misafirlerimizi ağırlıyoruz. Haliliye ilçemizin gerek Göbeklitepe olsun gerek diğer ören yerleri ile olsun Haliliye ilçemizi vatandaşlarımıza anlatıp onları Şanlıurfa’ya, Haliliye davet ediyoruz. Şanlıurfa birlik beraberlik, sevgi, saygı hoşgörü şehri, bu manada tüm Ankaralı hemşerilerimizi, gerek uluslararası gerek yereldeki tüm vatandaşlarımızı Urfa’ya bekliyoruz.”

Şanlıurfa Kültür Turizm ve Lezzet Tanıtım Günleri, 3 Kasım 2019 Pazar gününe kadar ziyaretçilerini kabul edecek.

TANITIM GÜNLERİNDE EYYÜBİYE STANDINA YOĞUN İLGİ

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Ankara'da düzenlenen tanıtım günleri fuarına katılıp, Eyyübiye standına yoğun ilgi gösteren vatandaşlara tanıtım materyallerini dağıtıp, vatandaşları Eyyübiye'ye davet etti.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Ankara'da düzenlenen tanıtım günleri fuarına katılıp, fuara gelen vatandaşları Eyyübiye'ye davet etti. 4 gün sürecek olan, Şanlıurfa kültür, turizm ve lezzet festivali Ankara'daki Alfa Altınpark Fuar Merkezinde düzenlenen açılış töreniyle start aldı. Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş ta tanıtım günlerine katılıp, fuara gelen vatandaşlara Eyyübiye'yi tanıttı. Açılış konuşmalarının ardından fuara akın eden vatandaşların ilk durağı Eyyübiye Standı oldu. Eyyübiye standına yoğun ilgi gösteren vatandaşlara Başkan Kuş, Eyyübiye'yi tanıtan materyaller hediye etti. Gelen misafirlere tanıtım materyalleri veren Başkan Kuş, vatandaşları tarihi, dini ve kültürel değerleriyle turizmin başkenti olarak gösterdikleri Eyyübiye'ye davet etti.

Eyyübiye'nin her yönüyle önemli olduğunu belirten Başkan Kuş," Eyyübiye huzurun ve muhabbetin de başkentidir. Eyyübiye kendisini Ankara'da da gösterdi. Şu anda gördüğünüz gibi gerek Şanlıurfalı olup Ankara'da yaşayan gerekse diğer vatandaşlarımız Eyyübiye standımıza yoğun ilgi gösterdiler. Bu ilgi bizleri gerçekten çok mutlu etti. Eyyübiye'yi, Şanlıurfa'yı sadece Türkiye'ye değil dünyaya tanıtmamız lazım.İnşallah el birliğiyle ilimizi tanıtma noktasında güzel çalışmalara imza atmaya hep birlikte devam ederiz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeynel Abidin Beyazgül ile 3 Merkez İlçe el ele vererek ve tabiki diğer ilçelerimizle birlikte ilimizi Dünya’ya tanıtıp, inşallah ilimize daha fazla sayıda turist gelmesini sağlarız. İlimize gerçekleşecek turist akını ekonomi olarak kentimize geri dönecektir. Burada da en çok esnafımız faydalanacaktır. Biz bunun çabası içindeyiz. İnşallah el birliğiyle ilimizi tanıtmaya devam edeceğiz." Dedi.

urfa çağdaş şanlıurfa ankara tanıtım günleri eyyübiye belediyesi haliliye belediyesi ziyaretçi
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı