Advert
Advert

Bahçelievler’de aileler tedirgin

Şanlıurfa’nın Haliliye İlçesi Bahçelievler semtinde bina aralarında gezen gençler tehlike saçıyor. Vatandaşlar evlerine gitmeye korkar hale geldi.

Bahçelievler’de aileler tedirgin
Bahçelievler’de aileler tedirgin Admin
Advert

Fatma Keber- Urfa Çağdaş/

Haliliye İlçesine bağlı Bahçelievler semtinde,  son dönemlerde yaşanan hırsızlık olayları ve madde bağımlısı gençlerin neden olduğu sorunlar konuşuluyor. Mahalle de gençlerin kavgaları nedeniyle tedirginlikler meydana geldiğini belirten Şair Şevket Mahallesi Muhtarı Ahmet Altun, “Meydana gelen olaylar mahalle sakinlerinin tedirgin olmasına neden oluyor” şeklinde konuştu.

Muhtar Altun, “Behçelievler semtine okuldan kaçan veya kenar mahallelerden gelen gençler burada ailelere rahat vermiyor. Bazıları madde bağımlısı olan geçler yüzünden bina sakinleri büyük tedirginlik yaşıyorlar. Bugün kendi aralarında bıçakla kavga eden gençleri ayırmak istedim ama bana da saldırmaya kalktılar. Durumu emniyet yetkililerine ve belediye ye ilettik bir sonuç alamadık. Ben bile silah taşımayı sevmem ama bu gençler yüzünden silahsız gezemiyoruz.” Diye sitemini dile getirdi.

Urfa Çağdaş şanlıurfa madde bağımlısı bahçelievler aileler tedirgin olay
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı