Advert
Advert

Vatandaşlara moral ziyareti

Türkiye'nin güney sınırında oluşturulmaya çalışılan terör koridorunu yok etmek, bölgeye barış ve huzuru getirmek amacıyla başlatılan Barış Pınarı Harekâtı’nın başlamasının ardından PKK/PYD terör örgütü mensupları Ceylanpınar ilçesindeki masum vatandaşları hedef alması üzerine sınıra yakın evlerden ayrılan vatandaşlar Viranşehir'deki pansiyonlara yerleştirildi.

Vatandaşlara moral ziyareti
Vatandaşlara moral ziyareti Admin
Advert

Dolayısıyla İlçe Kaymakamı eşi Mediha Dereci ve İlçe Belediye Başkanı Salih Ekinci’nin eşi Sibel Ekinci ile beraber Viranşehir İlçe Koordinasyon Merkezini ziyaret ederek yetkililerden bilgi aldı. Daha sonra pansiyonlara yerleştirilen vatandaşları ziyaret etti.

Pansiyonlarda psikososyal destek alan çocuklar ile ilgilenen Mediha Dereci ve Sibel Ekinci çocuklarla ile ilgilenip zaman geçirdiler. Daha sonra Suriye iç savaştan kaçıp Ceylanpınar’a yerleşen ve Barış Pınarı harekâtı ile Ceylanpınar’dan göç etmek zorunda kalan vatandaşlar ile ilgilenip üzüntülerine ortak oldular.

Mediha Dereci ve Sibel Ekinci 17 -18 Ekim 2019 günlerinde İlçemiz Pansiyonlarına yerleştirilen vatandaşlar yararına kermes düzenleyeceklerini herkesten katkı beklediklerini dile getirdiler.

urfa çağdaş şanlıurfa viranşehir ceylanpınar barış pınarı bölge barış huzur
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı