Advert
Advert

Ağaslan, “Kişi kendinden bilir işi”

Damga Gazetesi’nin haberi ile ilgili olarak ortaya atılan iftira ile ilgili Damga Gazetesi Yazı İşleri Müdürü ve Anadolu Spor Yazarları Deneği Başkanı Mehmet Ağaslan açıklamada bulundu.

Ağaslan, “Kişi kendinden bilir işi”
Ağaslan, “Kişi kendinden bilir işi” Admin
Advert

Damga Gazetesi’nde ve Damga Gazetesi’nin internet sitesinde yayınlanan “Karaköprü-Saraçoğlu buluşmasında flaş gelişme” başlıklı haberi ile ilgili “yalan haber” yakıştırması ile ilgili Damga Gazetesi Yazı İşleri Müdürü ve Anadolu Spor Yazarları Derneği Başkanı Mehmet Ağaslan açıklamada bulundu.

Damga Gazetesi’nin yalan yazmadığı ortaya çıktı

Ağaslan yaptığı yazılı açıklamada, “Öncelikle Damga Gazetesi, Basın İlan Kurumu nezdinde resmi olarak yayın hayatını Şanlıurfa’da sürdüren 8 yerel gazeteden bir tanesidir. Gazetemizde ve internet sitemizde yer alan “Karaköprü-Saraçoğlu buluşmasında flaş gelişme” başlıklı haberimizde şu ifadelere yer verilmişti. “Karaköprü Belediyespor’un renk ve isim değişikliğinin ardından kulüp başkanlığına da Kemal Saraçoğlu’nun gelmesi ile birlikte üst lige borçsuz bir takım ile çıkması hedefleniyordu. Bu karar doğrultusunda 3 Ekim tarihinde kongre yapılacak. Bütün bu gelişmeler yaşanırken Kemal Saraçoğlu’nun başkan olmasına kesin gözü ile bakılırken, son günlerde yaşanan ilginç olayların ardından Karaköprü Belediyespor’un başkanlığının Kemal Saraçoğlu’na verilmeyeceği, kongre gününe kadar bir başkan yâda yönetim bulunmaması halinde, mevcut yönetimin kamu kurum ve kuruluşların desteğiyle sezon sonuna kadar görevde kalacağı öğrenildi. Sezon sonunda da oluşacak tablo eşliğinde yeni kararlar alması bekleniyor.” 3 Ekim tarihinde gerçekleşen kongrede haberimizin içeriğinde yer aldığı gibi Karaköprü Belediyespor mevcut yönetimi ile devam kararı aldı. Yani haberimizde ne yazdı isek o olmakla birlikte yalan haber yazmadığımız ortaya çıkmış oldu.

Ağaslan, “Kişi kendinden bilir işi”

Gerçeklerin ortaya çıkmak gibi kötü bir huyu vardır. İşte bu huy bazılarının hesabına gelmez.  Haberimize yapılan yalan yakıştırmasına bir atasözümüz ile cevap vermek istedim. Kişi kendinden bilir işi.  Spor programında izleyenlere dini ayetlerimizi en güzel şekilde anlatan o zat,  ne yazık ki insanlara anlattığı ayetlerden kendisi hiç mi hiç ders almamıştır.  Kendisine en iyi bildiği dille cevap vermek istedim. Öncelikle iftira atmak kul hakkıdır. Büyük bir emek ve çaba ile hazırlanan doğru bir habere yalan haber demek de iftiradır. Bundan dolayı kendi adıma ve çalışanlarım adına atılan bu iftiradan dolayı kendisini Allah’a havale ediyorum. (Damga Gazetesi)

urfa çağdaş şanlıurfa damga gazetesi haber karaköprüspor yerel gazete yönetim mevcut yönetim
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı