Advert
Advert

Vali Erin, Fikir Mektebi’nin konuğu olacak

Türkiye Kardeşlik Birliği - TÜRKAB Güneydoğu Anadolu Bölge Koordinatörü ve Şanlıurfa İl Sorumlusu Ömer MODALI ve Şanlıurfa Türkab Ekibi ile beraber Vali Abdullah Erin’i Makamında Ziyaret ederek, bu hafta Şehit yakını ve Gazilerle FİKİR MEKTEBİ’ nde “30 Kurşun yedim vatanımı satmadım” konulu sohbet toplantısına davet ettiler.

Vali Erin, Fikir Mektebi’nin konuğu olacak
Vali Erin, Fikir Mektebi’nin konuğu olacak Admin
Advert

Aziz Budak- Urfa Çağdaş/

Vali Abdullah Erin’i makamında ziyaret eden Türkiye Kardeşlik Birliği - TÜRKAB Güneydoğu Anadolu Bölge Koordinatörü ve Şanlıurfa İl Sorumlusu Ömer MODALI yaptığı açıklamada, “ Şanlıurfa Türkab Ekibi ile beraber Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Makamında Ziyaret ederek, düzenlemiş olduğumuz Fikir Mektebi Çay Sohbetlerinin içeriğini anlatarak, 03.10.2019 perşembe günü aksam saat 20:00 da düzenleyeceğimiz FİKİR MEKTEBİ-5 ÇAY SOHBETLERİ PROGRAMIMIZA konuşmacı olarak davet ettik programımızın içeriğinde Kamuda Çalışan Şehit Yakını ve Gazilerle Beraber Yapacağımızı belirttik. Programın sonunda kamuda çalışan şehit yakınları ve gazilere kuranı kerim ve Türk Bayrağı hediye edilecek. DSİ Sosyal Tesislerinde çay sohbeti gerçekleştirilecek.” Dedi.

Vali Abdullah Erin’i makamında ziyaret eden TÜRKAB ekibinde Engelli Komisyon Başkan yardımcısı Sevil Sancar, Halkla İlişkiler Başkan Yardımcısı Ebru Kılıç, Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Kadriye Öcüm, Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı İ. Halil İrcan, Sosyal İşler Başkan Yardımcısı Bahar Öz ve Dış İlişkiler Başkan yardımcısı Bilal İzol hazır bulundular.

urfa çağdaş şanlıurfa Turkab fikir mektebi çay sohbeti
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı