Advert
Advert

Jandarma operasyonlarına devam ediyor

Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığınca, 4 şahsa ait evde yaptığı operasyonlarda kubar esrar maddesi, hint keneviri, av tüfeği ve tabanca yakalandı. Gözaltına alınan 4 kişiden 2’si tutuklandı.

Jandarma operasyonlarına devam ediyor
Jandarma operasyonlarına devam ediyor Admin
Advert

Konuyla ilgili yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi.

“17-19 Eylül 2019 tarihleri arasında Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk sahasında (4) şahsa ait ev ve eklentilerinde icra edilen operasyonlarda; (19.280) gram kubar esrar maddesi, (30) kök kenevir bitkisi, , (1518) gram  kenevir tohumu,  (1) Av tüfeği, (1) adet tabanca,(9) adet tabanca fişeği (109) adet cinsel içerikli malzeme ve (190) adet cinsel içerikli jel ele geçirilmiştir.

Olaylar ile ilgili (4) şüpheli şahıs yakalanmış olup, şahıslardan (2)’si adli kontrol şartıyla serbest bırakılmış, diğer (2)’si çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine sevk edilmiştir.   

Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı, yasaların kendisine verdiği görev ve sorumluluklarının gereği olarak, Kaçakçılık ve uyuşturucu ile mücadelede gereken bütün önlemleri en iyi şekilde almakta, vatandaşlarımızın huzur ve güven içerisinde yaşaması için yürütülen çalışmalar aralıksız devam etmektedir.”

urfa çağdaş şanlıurfa il jandarma operasyon kubar esrar hint keneviri gözaltı mahkeme tutuklama
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı