Advert
Advert

Yıldız, İşçi ve emekçinin her zaman yanında olacağız

TÜMİŞ sendikası yetkilileri Ak Parti İl Başkanı Bahattin Yıldız’ı makamında ziyaret ederek yaşanan sorunlar ve sendika hakkında Başkan Yıldız’a bilgiler verdiler.

Yıldız, İşçi ve emekçinin her zaman yanında olacağız
Yıldız, İşçi ve emekçinin her zaman yanında olacağız Admin
Advert

Aziz Budak-Urfa Çağdaş/

Ak Parti Şanlıurfa il Başkanlığına yapılan ziyarete, Tümiş konfederasyonu bölge kordinatoru Mehmet ALTUN,  Tümiş konfederasyonu Şanlıurfa il başkanı Mehmet Nuri KAPLAN, Tüm-genel-iş sendikası Şanlıurfa il başkanı Hamut KIRBOĞA, Tüm sağlık ve sosyal hizmetler işçileri sendikası il başkanı Zeynep SEYYAR,  ilçe Başkanları Mahmut OYMAK,  Yasin GÜNEŞ, İmam Bakır TOPRAK, Adnan SARARMAZ, İsmail GÜNEŞ ve İsa ÜNLÜ katıldı.

Tümiş sendikası yetkilileri Yaptıkları ziyarette ilk önce sendikacılıkta yaşanan sıkıntılara,  mobing durumunu ve kadro da yaşanan sorunlara değinerek sendika hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

Ak parti Şanlıurfa il başkanı Bahattin YILDIZ yaptığı açıklamada: "İşçi ve emekçilerin her zaman yanında olacağını, ellerinden geldiği kadarıyla sıkıntıları çözülebilir duruma gelmesi için üst mercilere ileteceğini söyledi. Başkan YILDIZ böyle genç ve dinamik bir yapılanmanın Şanlıurfa'ya çok katkı sağlayacağını ve her zaman işçilere destek olacağının sözünü verdi.

Tümiş Konfederasyonu il başkanı Mehmet Nuri KAPLAN da yaptığı açıklamada:  Şanlıurfa il Başkanlığı olarak Türkiye'nin en genç il başkanına gösterdiği samimi tavırları nedeniyle kendisine sendikamız ve ekip arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum. Dedi

urfa çağdaş şanlıurfa tümiş sendikası ak parti ilbaşkanı ziyaret işçi emekçi kadro
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı