Advert
Advert

Tarım İşçilerimizle İlgili Basın Açıklaması

Şanlıurfa Valiliği Çankırı ilinde yaşanan yağış nedeniyle ve vatandaşlarımızın hayatlarını kaybettiği yönünde çıkan haberlerle ilgili bir açıklama yaptı.

Tarım İşçilerimizle İlgili Basın Açıklaması
Tarım İşçilerimizle İlgili Basın Açıklaması Admin
Advert

Aziz Budak- Urfa Çağdaş/

Şanlıurfa Valiliğinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi. “16 Haziran 2019 tarihinde bazı sosyal medya hesaplarında, Çankırı İli Kızılırmak ilçesinde dün gece saatlerinde yaşanan yoğun yağışlar nedeniyle oluşan su baskınlarında; Tarım işlerinde çalışmak için ilçede bulunan Şanlıurfalı beş (5)  vatandaşımızın hayatını kaybettiği, ayrıca çok sayıda yaralı ve kayıpların olduğu şeklinde gerçekleri yansıtmayan ifadeler kullanılmıştır.

Dün gece meydana gelen olayda ilçede bulunan Şanlıurfalı vatandaşlarımızın kaldıkları çadırlar zarar görmüş, Çankırı Valiliği koordinasyonunda Kızılırmak Kaymakamlığı ve Çankırı Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ile diğer ilgili kurumlar tarafından olaya anında müdahale edilmiştir. Olayda çadırları zarar gören vatandaşlarımız için AFAD Başkanlığı tarafından bölgeye gönderilen 30 çadırın kurulumu gerçekleştirilmiş olup, yağışların devam etmesi ihtimaline karşı ilçe spor salonu da vatandaşlarımızın barınmalarına hazır hale getirilmiştir. Ayrıca bölgede bulunan vatandaşlarımız için Kızılay tarafından üç gün boyunca 500 kişiye sıcak yemek verilecektir.

Resmi makamlardan yapılan açıklamalara elazig escort dayandırılmayan bu tür paylaşımlara vatandaşlarımızın itibar etmemeleri gerekmektedir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

urfa çağdaş şanlıurfa valilik tarım işçileri çankırı sel yağış
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı