Advert
Advert

Emek ve Adalet yürüyüşü 11 Haziran’da

Bolu Belediyesi’nde işçilere yönelik sendika değiştirme nedeniyle 97 kişinin işten çıkarılmasını protesto amacıyla, “EMEK VE ADALET YÜRÜYÜŞÜ” 11 Haziran’da başlıyor.

Emek ve Adalet yürüyüşü 11 Haziran’da
Emek ve Adalet yürüyüşü 11 Haziran’da Admin
Advert

Genel Başkan Mahmut Arslan, 11 Haziran saat: 12.00’de Bolu Belediyesi önünde bir basın açıklaması yaparak, yürüyüş hakkında kamuoyunu bilgilendirecek. Basın açıklamasının ardından Bolu Belediyesi önünden başlayacak olan 196 Km’lik yürüyüşün, 22 Haziran Cumartesi günü CHP Genel Merkezi önünde tamamlanması planlanıyor.

Bolu Belediyesi’nde işten atılan üyelerimiz özelinde başlatılan yürüyüş, CHP ve HDP’li belediyelerde HAK-İŞ Konfederasyonu ve HİZMET-İŞ Sendikamız üyesi emekçilere yönelik baskı ve tehditlere karşı da bir uyarı niteliği taşıyor.

Yürüyüşe, Genel Başkanımız Mahmut Arslan, HİZMET-İŞ Sendikamız Yönetim Kurulu Üyeleri, HAK-İŞ’e bağlı sendikaların genel başkan ve yöneticileri, Bolu Belediyesi’nde işten çıkarılan 97 üyemiz ve ailelerinin yanı sıra, Antalya Büyükşehir, İzmit Belediyesi, Çanakkale/Bayramiç ve İzmir/Menderes belediyelerinde işten çıkarılan üyelerimiz ile üyelerimizin iş akdini fesheden diğer belediyelerden binlerce üyemiz katılacak

urfa çağdaş bolu belediyesi hizmet iş sendika işten atılma yürüyüş
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı