Advert
Advert

Olduğu gibi bıraktılar

Şanlıurfa’nın Haliliye İlçesine bağlı Şehit Nusret Caddesinde yapılan park çalışmaları sonrası molozlar olduğu gibi bırakıldı. Vatandaşlar yetkilileri göreve çağırdı.

Olduğu gibi bıraktılar
Olduğu gibi bıraktılar Admin
Advert

Aziz Budak- Urfa Çağdaş/

Şanlıurfa’da Şehit Nusret Caddesinde bulunan Kütüphane’ye ait alanda yeşil alan çalışması yapıldı. Yüklenici firma tarafından yapılan çalışmaların ardından ortaya çıkan moloz ve toprak yığınlarının ana caddeye bırakılmasına vatandaşlar tepki gösterdi.

Caddeden geçen araç sürücüleri ve vatandaşlar, yapılan çalışmaların ardından yaklaşık 1 aydır molozların ana caddede bırakıldığını hiçbir yetkilinin duruma müdahale etmediğini söyledi.

Vatandaşlar,  “Burada park ve yeşil alan çalışması yapıldı. Bizlerde yapılan çalışmadan dolayı mutlu olduk. Ama yapılan çalışmaların ardından ortaya çıkan toprak ve molozlar olduğu gibi ana caddeye bırakıldı. Buradan her gün yüzlerce araç geçiyor. Bu da trafiği sıkıntıya sokuyor” dediler.

Vatandaşlar yetkilileri göreve davet ederken,  ana caddedeki molozlar ve toprakların bir an önce kaldırılmasını istediler.

urfa çağdaş şanlıurfa cadde kütüphane moloz çalışma vatandaş tepki
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı