Advert
Advert

1 Mayıs emek ve dayanışma günü Şanlıurfa’da

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününü Şanlıurfa’da, Memur-Sen ve Hak-İş konfederasyonları olarak beraber kutlayacak.

1 Mayıs emek ve dayanışma günü Şanlıurfa’da
1 Mayıs emek ve dayanışma günü Şanlıurfa’da Admin
Advert

 Konuyla ilgili Memur Sen- Eğitim Bir Sen Şanlıurfa Şubesi’nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi. “18 Mart  Caddesinde (Nevali Otel arkası)1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününe yakışır coşkulu ve bayram havasında kutlanabilmesi için yapılması gereken çalışmalarla ilgili daha önce Memur-Sen Şanlıurfa hizmet kollarımızla bugün de Eğitim-Bir-Sen 13 ilçe teşkilatımız ve yönetimleri ile istişare toplantıları gerçekleştirdik. Tüm teşkilatımız;1 Mayıs kutlamalarının Şanlıurfa’mıza yakışır bir şekilde geçmesi için üzerine düşen görev ve sorumlulukları fazlası ile yerine getirilecektir.

    1 Mayıs bayram havasında kutlanırken ülkemizin dört bir yanında gelecek üyelerimizi de Şanlıurfa mızın tarihini ve kültürünü tanıtma fırsatını yakalayarak Şanlıurfa’mıza sosyal, kültürel ve ekonomik katkı sunmanın mutluluğunu yaşayacağız. Cumhurbaşkanımız tarafından ilan edilen “2019 Yılının Göbeklitepe yılı olması hasebi ile sendika olarak tanıtım da sağlayacağımız katkının gururunu yaşayacağız.

   1 Mayıs Memur- Sen ve Eğitim- Bir -Sen Genel Başkanımız Sayın ALİ YALÇIN ; Toplu Sözleşme Masasında hükümetten taleplerimizi Şanlıurfa meydanından tüm Türkiye’ ye ilan edecektir.

    Memur sen ve Hak- İş konferasyonları olarak Şanlıurfa’ya ve Türkiye’ye yakışır bir şekilde kutlayacağımız 1 Mayıs Emek ve Dayanışma günü kutlama programımıza tüm üyelerimiz ve halkımız davetlidir.”

urfa çağdaş şanlıurfa 1 mayıs kutlama şanlıurfa şubesi dayanışma
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı