Advert
Advert

Muhtar Mehmet Aslan Mazbatasını aldı

Paşabağı Mahallesinin Yeni Muhtarı Eğitimci, Gazeteci, Yazar Mehmet Aslan Oldu. Seçimde Mehmet Aslan 667 oy alarak en yakın rakibine 200 fark atarak Paşabağı Mahallesinin muhtarı oldu.

Muhtar Mehmet Aslan Mazbatasını aldı
Muhtar Mehmet Aslan Mazbatasını aldı Admin
Advert

Şanlıurfa’nın Haliliye İlçesinin Paşabağı Mahallesinde 31 Mart'2019 günü yapılan seçimlerin ardından Yüksek Seçim Kurulunda yapılan oyların kesin sayılması sonucunda, Muhtar adaylarından Mehmet Aslan 667oy, Halil Hanay 467oy, Fevzi Bağlı 387oy, Mehmet emin avcı 296oy, Mustafa Toktimur 282oy, Salih Soydaş 272oy, Muhammed Rızvanoğlu 193oy ve eski mahalle Muhtarı Mahmut Boztepe’ninde 276oy aldığı belirlendi. Paşabağı Mahallesinde yapılan seçim çalışmalarında 9 muhtarın yarıştığı bunlardan Mehmet Ali Akkuş’un seçimden önce çekildiği ve 8 muhtarın yarıştığı seçimde Mehmet Aslan 667 oy alarak en yakın rakibine 200 fark atarak Paşabağı Mahallesinin muhtarı oldu.

ASLAN MAZBATASINI ALDI

Yüksek Seçim Kurulunun resmi rakamları açıklamasının ardından Yüksek Seçim Kurulu’na giderek mazbatasını alan Paşabağı Mahallesi Mehmet Aslan, yaşanan seçim süreci ve muhtar seçildikten sonraki yapacakları ile ilgili yaptığı açıklamada,  ”Seçimdeki rakiplerim olsun ben olayım çıktığımız bu yolda hepimizin ortak amacı mahalleye ve halkımıza hizmet etmekti. Rabbim muhtarlık görevini yapmayı bana nasip etti. Bu kutsal görevi yapmanın sorumluluğunun farkında olarak, İlk işimiz mahallemizde olmayan Semt Pazarını Haliliye Belediye başkanımız seçilen Sayın Mehmet Canpolat ve yetkililerle görüşmek olacak ardından en acil şekilde mahallemizin sakinleriyle görüşüp sorunlarını ve ihtiyaçlarını belirleyip eksikleri gidermek için canla başla çalışmak olacak. Paşabağı mahalle sakinleri kendilerine gönderdiğim mektubu saklasınlar ve orda yazdığım görevlerimizden dolayı bana her zaman hesap sorsunlar. Kendilerine bu görevi bana layık görüp beni muhtar seçtikleri için mahallemizde yaşayan yaşlısından gencine bilhassa seçim çalışımlarında bana yardımcı olan hocalarıma akraba ve dostlarıma kısacası herkese birer birer teşekkür ediyorum. Seçimin Paşabağı mahallemize hayırlı çalışmalara vesile olmasını temenni ediyorum.”Dedi.

urfa çağdaş şanlıurfa paşabağı mah muhtar mehmet aslan seçim mazbata
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı