Advert
Advert

Yolu Olmayan Kırsal Mahalle Kalmayacak

Akçakale Belediyesi Fen İşleri ve Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ekipleri, merkez ve kırsal mahallelerde yol yapım çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Tatlıca, Karatepe, Taşkınlar, Eke ve Geçit tepe Kırsal mahallelerindeki yol yapım çalışmalarını bitiren ekipler Yalınlı Kırsal mahallesinde de çalışmalara hızlı bir şekilde başladı.

Yolu Olmayan Kırsal Mahalle Kalmayacak
Yolu Olmayan Kırsal Mahalle Kalmayacak Admin
Advert

Urfaçağdaş / Akçakale Belediyesi vatandaşların yaşam standartlarının yükselmesi için Kırsalda Yol yapım çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.  Merkez mahallelerde devam eden ve büyük bir bölümü bitirilen yol yapım çalışmaları Özellikle kırsal mahallelerde de kış aylarının rahat geçmesi ve yaz aylarında da tozdan kurtulmaları için çalışma yürüten Fen İşleri müdürlüğü ekipleri vatandaşın da takdirini topluyor.

Akçakale Belediyesi Fen İşleri müdürlüğü ekipleri ilçe sınırları içerisinde bulunan Tatlıca, Karatepe, Taşkınlar, Eke ve Geçit tepe Kırsal mahallesindeki yol yapım çalışmalarını bitirerek Yalınlı Kırsal mahallesindeki çalışmalarına hız verdi. Akçakale Belediye Fen İşleri ve Kırsal Hizmeteler Müdürlüğü ekiplerinin kırsalda yaptığı hummalı çalışma, bölge halkının da takdirini topluyor.

Kırsalda yapılan yol yapım çalışmalarını yerinde inceleyen Kırsal Hizmetler Sorumlusu İbrahim Guda yaptığı açıklamada; “Akçakale Belediye Başkanımız Sayın Abdülhakim Ayhan’ın talimatları doğrultusunda kırsala adeta çıkarma yaptık. Çok hızlı bir şekilde ilerliyoruz. Tabi bu hızı ve istikrarı gören vatandaşlarımızda mutlu oluyor. Yaklaşık 2 veya 3 gün içerisinde her mahallemizde çalışmalarımızı bitiriyoruz.  Son olarak Tatlıca, Karatepe, Taşkınlar, Eke ve Geçit tepe Kırsal mahallesindeki yolları yaptık. Şimdi ise yol yapım çalışmalarımız Yalınlı Kırsal mahallesinde çok hızlı bir şekilde devam ediyor.” Dedi.

Kırsalda yapılan yol yapım çalışmalarıyla ilgili yazlı bir açıklama yapan Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan ise; “Biz göreve geldiğimizde çok farklı bir Akçakale inşa edeceğimizi söylemiştik. Şuan geldiğimiz noktada yapılan çalışmalarımız aşikârdır.  Tabi ki bu çalışmalar hem mesai hem de belli bir maddi külfet gerektiriyor. Bizlerde belediyemizin bu kısıtlı imkânlarını bu şekilde vatandaşlarımıza verimli olacak biçim değerlendiriyoruz. Sloganımız şu ‘Akçakale İçin En Güzeli’ bizlerde bu minvalde çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz. Hedefimiz 1 yıl içerisinde kırsal mahallelerimizin sorunlarının  %80 lik kısmını bitirmektir.” Dedi.

Mahalle muhtarı Mustafa Çıtırık ise ;"Mahalle muhtarı olarak köyümüzün içindeki yolların yapılması için Akçakale belediye başkanı Abdulhakim Ayhan'a müracaat ettim.Çalışmalar mahallemizde başladı.Mahalle halkım adına sayın belediye başkanımıza teşekkür ederiz." Dedi.

Urfa çağdaş urfa akçakale yol fen işleri asfalt kırsal mahalle Başkan ayhan Tatlıca Karatepe Taşkınlar Eke ve Geçit tepe Kırsal mahallesi
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı