Advert
Advert

Aslan, Mahallelinin desteklerini bekliyorum

Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesine bağlı Paşabağı Mahalle Muhtar adayı Mehmet Aslan, Mahalle sakinlerine yazdığı mektupta mahalle sakinlerinin desteklerini beklediğini söyledi.

Aslan, Mahallelinin desteklerini bekliyorum
Aslan, Mahallelinin desteklerini bekliyorum Admin
Advert

Aziz Budak- Urfa Çağdaş/

Muhtar seçildiğimiz takdirde azalarımız ve mahalle sakinlerimizle ele ele verip güçlü bir şekilde mahallemizin problemlerini çözeceğiz diyen Paşabağı Mahalle muhtar adayı Mehmet Aslan, mahalle sakinlerine hitaben yazdığı mektubunda şunları söyledi,

“Merhaba Saygıdeğer Paşabağı Mahallesi Sakinleri;

Yıllardır bu mahallede yaşıyorum. Mahalle için neler yapılması gerektiğini  sizler ve bende çok iyi biliyoruz. Mahallenin sorunlarını daha iyi bir şekilde çözmek ve mahalle sakinlerinin kaliteli bir yaşam sürmelerine yardımcı olmak amacıyla resmi kurum,  özel kurum ve kuruluşlarda çalışan ekibim ile aday olduk.

Amacımız bilgi birikimimizle ve deneyimimiz ile azalarımız ve sizlerden mahallede kuracağımız çeşitli heyetlerle yeni bir muhtarlık yönetim şekli ile el ele verip mahallemize hizmet etmek.

Mahalle sakinlerinin, Azalarımızın, Mahalli İdarelerin, Büyükşehir Belediyesinin, Emniyet Birimlerinin, Merkez Haliliye İlçe Belediyesi ve Sivil Toplum Kuruluşlarının yanı sıra Şanlıurfa’daki Basın Mensuplarının da destek ve katkılarını alarak hayatı kolaylaştırmak adına elimizden geleni yapacağımıza inanıyorum.

Yıllardır mahallemiz için mücadele verdiğinizi biliyorum, zaman zaman bende mahallemiz için haberler hazırlayıp sorun ve problemleri ilgili makamlara ilettim,  muhtar seçildiğimiz takdirde, Azalarımız ve mahalleli ile el ele verip güçlü bir şekilde bu problemleri ve sorunları çözeceğimize inanıyorum.

İlk önce mahallemizin fiziki yapısını ele alıp gerek Büyükşehir gerekse Haliliye Belediyesi ile irtibata geçip Çevre düzenlemelerini ele alıp yollarını, kaldırımlarını, parklarını, elektrik, su ve kanalizasyon hizmetleri için kurumlarla el ele verip problemlerini, sorunlarını elden geçirip yapılması gerekeni hep beraber çözeceğiz.

Mahallenin en çok istediği SEMT PAZARINI kurmayı görev olarak kabul ediyorum. Yaşlı annelerimiz yaz aylarında o sıcak havada kış aylarında yağmurlu havada ıslak zeminde epey mesafe yol kat ederek diğer mahalle semt pazarlarına gitmektedir bu da bizim zorumuza  gidiyor. Ayağı altına Cennet konulan annelerimize bir pazarı getiremiyorsak yazıklar olsun bize bunu yeni seçilecek belediye başkanı ile başaracağımıza inancım ve inancınız tam olsun.

Gerek siz mahalle sakinlerinin gereksede hayırsever iş adamları tarafından yapılan yardımlarla yapılan, TAZİYE EVİ’nin mahalle sakinlerine para almadan hizmet vereceğini yani  ÜCRETSİZ olacağını ve orda mahallede bulunan işsiz ve yardıma muhtaç gençlerden birkaç kişiye istihdam alanı olacağını gerek Halilliye Belediyesi gerekse İŞ KUR ile bununda üstesinden geleceğimize eminim.

Burs veren iş adamları ile kurum ve kuruluşlarla, öğrencilere, yetimlere BURS ve KIRTASİYE yardımı yapacağımıza inancım ve inancınız tam olsun inşallah.

 Azalarımız arasında bulunan Fizyoterapist ile Valiliğimizle, Belediyelerimizle ve Sağlık Müdürlüğümüzle el ele verip işbirliği içerisinde raporlu,engelli hastalara, yaşlılara ve de yardıma muhtaç insanlara evde bakım ve sağlık hizmeti götüreceğiz. Ve bunun insani bir görev olduğunu hepimiz biliyoruz.

Azalarımız arasında bulunan İlahiyatçı, Öğretmenler ile Milli Eğitim Müdürlüğü, Müftülük ve mevcut olan cami imamlarımızla birlikte camilerimizin,okullarımızın çocuklarımıza yaşlılarımıza kadın ve kızlarımıza sosyal aktivite alanı olması için onların her türlü problemlerini çözmek için (Hatice Gelener ilkokulunun tekrardan yerine taşınması için) çalışacağımıza inancımız tamdır  elhamdulillah.

Çocuklarımız ve Ailelerimiz için rahat ve huzurlu bir mahalle şuuruyla birlik ve beraberlik içinde, mahallemizin hep beraber hizmetkârı olacağız.

24 saat mahallelimizin hep beraber  hizmetinde olacağımızın kanaatiyle hepinizi saygıyla sevgiyle en derin muhabbetlerimle selamlıyorum.”    

urfa çağdaş haliliye paşabağı mahallesi muhtar adayı mehmet aslan hizmet çalışma
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı