Advert
Advert

Sigarayı bırak kitaba bak

9 Şubat Dünya Sigara Bırakma Günü dolayısıyla Yeşilay Şanlıurfa Şubesi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü Şanlıurfa Eczacılar Odası iş birliği ile Gümrük Han'da, vatandaşlara kitap dağıtılarak bir anlık bile olsa, sigaralarını bırakıp, kitapla haşır neşir olması için farkındalık çalışması gerçekleştirildi.

 Sigarayı bırak kitaba bak
 Sigarayı bırak kitaba bak Admin
Advert

Yeşilay Dış İlişkiler Komisyonu, Gençlik Komisyonu ve Çocuk Komisyonunun aktif olarak katıldığı etkinliğe Yeşilay Şanlıurfa Şube Başkanı Muharrem Çelik de katıldı.

Vatandaşlar bu etkinliği oldukça benimsediler. Yeşilay Şanlıurfa Şubesi Çocuk Komisyonu Başkanı Vedat Akbaş yaptığı yazılı açıklamada amacımız kitap sevgisini ve kitap okuma bilincini halkımıza yaymaktır. Bu nedenle bu etkinliği gerçekleştirmiş bulunmaktayız, dedi. Akbaş bu etkinliğe destek veren baştan Sayın Valimiz Abdullah Erin'e, İl Milli Eğitim Müdürüne, Yeşilay Şanlıurfa Şube Başkanına, İl Emniyet Müdürüne, Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şubesi Birimine, Şanlıurfa Eczacılar Odasına ve Yeşilay Komisonları ile üyelerine teşekkür etti.

urfa çağdaş şanlıurfa sigara bırakma kitap okuma gümrükhanı yeşilay
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı