Advert
Advert

Şanlıurfa’da AK Kadrolar hasta ziyaretinde

Şanlıurfa’da AK Partinin AK kadroları, Şanlıurfa merkez Karaköprü ilçesi sınırları içinde bulunan Mehmet Akif İnan Eğitim Araştırma Hastahanesi ve Haliliye ile Eyyübiye ilçelerindeki ek binalarında hasta ve hasta yakınlarını ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini ilettiler ve karanfil dağıttılar.

 Şanlıurfa’da AK Kadrolar hasta ziyaretinde
 Şanlıurfa’da AK Kadrolar hasta ziyaretinde Admin
Advert

MKYK üyesi Polat, Eyyübiye AK kadroları ile hasta ziyaretinde

AK Parti Merkez Karar Yürütme Kurulu (MKYK) üyesi Vildan Polat, beraberinde AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Mehmet Moğal, Eyyübiye Kadın Kolları Başkanı Gülten Balcı ve İl Gençlik Kolları Başkanı Salih Saraç ile birlikte Eyyübiye ilçesindeki 800 yataklı Eğitim Araştırma Hastahanesinde, hastahane çalışanları, hastalar ve hasta yakınlarına karanfil dağıttılar.

AK Parti İl Başkanı Yıldız, Haliliye AK kadroları ile hasta ziyaretinde

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız da, beraberinde Haliliye Belediye Başkan adayı Mehmet Canpolat ve Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte Mehmet Akif İnan Eğitim Araştırma Hastahanesinde hasta ve hasta yakınlarını ziyaret ettiler. Kendilerine geçmiş olsun dileklerini ileterek karanfil dağıttılar.

AK Parti BBB adayı Beyazgül, Karaköprü AK kadroları ile hasta ziyaretinde

AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül ise, beraberinde Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Demet Saatçi Güven ve Karaköprü Belediye Meclis Üyesi Mehmet Nimetoğlu ile birlikte Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Haliliye ek binasında tedavi gören hasta ve hasta yakınlarına ziyarette bulunarak, geçmiş olsun dileklerini ilettiler.

AK kadrolardan şifa ve dua talebi

AK Parti MKYK üyesi Vildan Polat, AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız, Büyükşehir Belediye Başkan adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül, AK Parti Haliliye Belediye Başkan adayı Mehmet Canpolat, “Rabbim tüm hastalarımıza Şafi ismiyle acil şifalar versin inşallah. Dua ediyor, duanızı bekliyoruz” diyerek geçmiş olsun dileklerini ilettiler.

urfa çağdaş şanlıurfa ak parti başkan adayları hastane hasta ziyareti hasta yakınları
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı