Advert
Advert

Dünya Turizm ve Kültür Konferansı için Akreditasyon uyarısı

3-4 Aralık 2018 tarihinde İstanbul’da yapılacak lan 3. UNWTO/UNESCO Dünya Turizm Ve Kültür Konferansı için T.C. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Şanlıurfa İl Müdürlüğü konferansı takip etmek isteyen basın mensuplarına Akreditasyon yapmaları uyarısında bulundu.

Dünya Turizm ve Kültür Konferansı için Akreditasyon uyarısı
Dünya Turizm ve Kültür Konferansı için Akreditasyon uyarısı Admin
Advert

Aziz Budak /  

T.C. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Şanlıurfa İl Müdürlüğü, anılan konferansı takip etmek isteyen basın mensupları için aşağıdaki uyarıları yaptı:

1. GENEL BİLGİ

“3. UNWTO/UNESCO Dünya Turizm ve Kültür Konferansı”, “Herkesin Yararına” (For the Benefit of All) temasıyla Türkiye’nin ev sahipliğinde, Birleşmiş Milletler Dünya Turizm Örgütü (UNWTO) ve Birleşmiş Milletler Eğitim, Bilim ve Kültür Kurumu (UNESCO) işbirliğinde ve teşrifleri halinde Sayın Cumhurbaşkanımızın katılımlarıyla, 3-4 Aralık 2018 tarihlerinde İstanbul Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda düzenlenecektir.

2. AKREDİTASYON İŞLEMLERİ

Anılan Konferansı takip etmek isteyen ulusal basın mensuplarının akreditasyon başvurusunda bulunması gerekmektedir. Bu bağlamda,

Ulusal Basın Mensupları: 

Basın kartı bulunan ulusal basın mensuplarından herhangi bir belge istenmemektedir. (Ancak, Sürekli Basın Kartı ve Serbest Basın Kartı sahiplerinin hangi kurum adına toplantıyı takip edeceklerini başvuru sayfasında yer alan “Açıklamalar” alanına yazmaları ve kurumlarından alacakları görevlendirme yazılarını sisteme yüklemeleri gerekmektedir.)

Basın kartı olmayan ulusal basın mensuplarının, görevli oldukları kurumdan temin edecekleri görevlendirme yazılarını (antetli, yetkili kişi imzalı ve kaşeli) ve nüfus cüzdanı fotokopilerini sisteme yüklemesi gerekmektedir.

Akreditasyon başvurularının en geç 28 Kasım 2018 Çarşamba günü saat 15:00’a kadar http://akreditasyon.iletisim.gov.tr  adresi üzerinden yapılması gerekmektedir.

3. AKREDİTASYON YÖNTEMİ

http://akreditasyon.iletisim.gov.tr adresine giriş yapınız.

İlk defa giriş yapıyor iseniz "Kayıt ol" butonu üzerinden e-posta adresiniz ve belirleyeceğiniz şifre ile kayıt yaptırınız.

Kayıt işleminin ardından, e-posta adresinize gönderilen aktivasyon linkine tıklayarak kayıt işlemini tamamlayınız.

E-posta adresiniz ve belirlediğiniz şifre ile sisteme tekrar giriş yapınız.

Giriş işleminin ardından açılan sayfaya kimlik bilgilerinizi giriniz ve ardından fotoğrafınızı yükleyiniz. (Girdiğiniz bilgiler; yerli gazeteciler için “nüfus cüzdanı”, uluslararası gazeteciler için ise “pasaport” ile aynı olmalıdır.)

Açılan sayfada yer alan “Başvurunuzu Seçiniz” alanında katılmak istediğiniz etkinliklerle ilgili “3. UNWTO/UNESCO Dünya Turizm ve Kültür Konferansı (3-4 Aralık 2018, İstanbul)” toplantı adını tıklayınız.

Uluslararası gazeteciler, istenen bilgileri sisteme girip yukarıda belirtilen belgeleri sisteme yüklemek suretiyle sayfanın sağ alt köşesinde yer alan “Gönder” butonuna tıklayarak başvurularını tamamlayacaklardır.

Başvurusunu başarıyla tamamlayan medya mensuplarına  “Başvurunuz sisteme kaydedilmiştir” bilgisini içeren e-posta gönderilmektedir. (Böyle bir e-posta almamışsanız tekrar başvuru yapınız.)

Başvurusu uygun görülen medya mensuplarına “Başvurunuz onaylanmıştır” bilgisini içeren e-posta gönderilecektir.

Başvuruda kullandığınız e-posta adresi ve şifrenizi unutmayınız. Daha sonra yapacağınız akreditasyon başvurularında da bu bilgileri kullanmanız gerekmektedir.

Konferansı takip edecek basın mensupları akreditasyon kartlarını 02.12.2018 tarihinden itibaren İstanbul Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda kurulacak olan basın merkezinden alabileceklerdir.

İRTİBAT BİLGİLERİ

Ulusal Basın Mensupları için

İrtibat Kişisi : Mahmut Batur TEMİZSOY

İrtibat Telefon Numarası : +90 212 512 20 13 / 135

İrtibat e-Posta Adresi : batur.temizsoy@iletisim.gov.tr

urfa çağdaş şanlıurfa çağdaş iletişim başkanlığı akredite uyarısı konferans şanlıurfa il müdürlüğü
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı