Advert
Advert

HDP’den Urfa Çağdaş’a ziyaret

HDP Şanlıurfa İl Eş Başkanı Aliye Kızıldamar, Urfa Çağdaş Gazetesi’ni ziyaret ederek, Çalışmaları hakkında bilgiler verdiler. Başkan Kzıldamar, “7 Haziran seçiminden sonra HDP sabote edilmeseydi, Türkiye’de sağlanan o demokratik hava devam etmiş olsaydı, belki de biz bugün iktidar olmaya yürüyen bir parti olacaktık.” dedi.

HDP’den Urfa Çağdaş’a ziyaret
HDP’den Urfa Çağdaş’a ziyaret Admin
Advert

Aziz Budak- Mehmet Toprak-Urfa Çağdaş/

HDP Şanlıurfa İl Eş Başkanı Aliye Kızıldamar, Eşbaşkan Halil Akbaş, ve yönetim kurulu üyeleri Urfa Çağdaş Gazetesi’ni ziyaret etti. HDP İl eş başkanı Kızıldamar,  Halkın adaylarını belirleyeceklerini bu adayların tüm halkı kucaklayacağını söyledi.

Seçim çalışmaları ile ilgili açıklamada bulunan Kızıldamar, HDP’nin bir umut partisi olduğunu savundu.

HDP aslında umuttur umudun partisidir diyen Kızıldamar, “7 Haziran seçiminden sonra HDP sabote edilmeseydi, Türkiye’de sağlanan o demokratik hava devam etmiş olsaydı belki de biz bugün iktidar olmaya yürüyen bir parti olacaktık.” Dedi.

Urfa Çağdaş Gazetesine bir nezaket ziyaretinde bulunan  Eşbaşkan Kızıldamar, yaptığı açıklmada , “Son olarak biliyorsunuz belediye başkanlarımızın, parti yöneticilerimizin, aktif olarak çalışan herkesin bugün büyük bir kısmının cezaevinde olduğu malumdur, ama buna rağmen ittifaklara rağmen biz yine de yüzde 10 barajını aştık. Tabi ki biraz demokratik bir ortam olsaydı bizim yüzde 30’lara varan bir karşılığımız var. Halkların bizden büyük beklentileri var. HDP aslında umuttur umudun partisidir. Bize yapılan baskılar başka bir partiye yapılsa o partinin esamesi okunmazdı, ama biz hala dimdik ayaktayız.

Biz irademize tekrar sahip çıkacağız, kayyum atanan yerleri tekrar geri alacağız, buraları geri alacağımızı sayın Erdoğan’da biliyor, zaten bunu bildiği için tekrar kayyum atayacağız diyor. Bu aslında gözdağı vermek, seçmenin kafasını karıştırmak, seçmenin sandık başına gitmesini engellemek, halkın kafasını karıştırmak için 5 ay öncesinden bu söylemleri yapıyorlar, sandığı itibarsızlaştırmaya çalışıyorlar. Demokrasi açısından aslında bu suçtur. Bunu yapmaya çalışıyorlar ama bizim seçmenimiz çok bilinçlidir, sandığa da gideceğiz gasp edilmiş irademizde alacağız, biz halkımıza güveniyoruz. Seçmen halktır.” Dedi.

Kandil Liste hazırlıyor bunlar bayatlamış numaralar

İktidar kendi seçmemin memnun olmadığı bir bir ortamda bunlar bayatlamış numaralardır. Halk artık bunlara inanmıyor. Halkımız tam tersi HDP’nin daha güçlü olmasını sağlıyor.

Urfa Çağdaş Haber Müdürü Aziz Budak ise HDP Heyetinin kendilerini ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti belirterek, HDP İl Teşkilatına seçim çalışmalarında başarılar diledi.

urfa çağdaş hdp şanlıurfa
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı