Advert
Advert

MİDDER 2. Olağan Genel Kurulunu yaptı

15 Temmuz Milli İrade ve Demokrasi Derneği (MİDDER), 2. Olağan Genel Kurulu’nu Ankara Etimesgut İlçesinde delegelerin katılımıyla gerçekleştirdi.

MİDDER 2. Olağan Genel Kurulunu yaptı
MİDDER 2. Olağan Genel Kurulunu yaptı Admin
Advert

Aziz Budak-Urfa Çağdaş/

Genel kurulun açılış konuşmasını yapan 15 Temmuz Milli İrade ve Demokrasi Derneği Genel Başkanı Serhat Çağ, “Olağanüstü 2.Genel Kurulumuzu Delegelerimiz ve Şube Başkanlarımızın yoğun katılımlarıyla gerçekleştirdik. Rabbim İnançlı, Azimli, Vatan ve Millet sevdalısı bu insanları Muzaffer eylesin. 2.Olağanüstü Genel Kurulumuza ev sahipliği yapan Vatansever, Çalışkan, Etimesgut’un çok sevilen Belediye Başkanı Sayın Enver Demirel Başkanımıza ve Davetimizi geri çevirmeyerek bizleri yalnız bırakmayan Afrin Operasyonun başarıya ulaşmasında ki özverili çalışmaları ile gönüllerde yer edinen kıymetli Hatay Hassa Belediye Başkanımız Abdurrahman Demirel’e, İş Adamı Haydar Albayrak Ağabeyimize ,Yüksek istişare Kurulu Başkanımız Cengiz Güneş Başkanımıza ve Prof Dr. Mahmut Özbay hocamıza, STK’larımızın çok kıymetli Başkanlarına Teşekkür ve Şükranlarımızı sunuyoruz.” Dedi.

Yapılan açılış konuşmasının ardından tek liste ile gidilen genel kurul oylamasında kurucu başkan Serhat Çağ, yeniden genel başkanlığa seçildi.

İbrahim Bulşan İl Başkanlığı görevini aldı

MİDDER 2. Olağan Genel Kurulu yapılmasının ardından yapılan kongreler sonunda çeşitli ilerde göreve gelen il başkanlarına mazbataları verildi. Şanlıurfa’da MİDDER il başkanı olarak görevlendirilen İbrahim Bulşan’da mazbatasını aldı.

urfa çağdaş şanlıurfa çağdaş midder genel kurul delege il başkanı
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı