Advert
Advert

Ak Parti İl Başkanı Yıldız’dan Ziraat Odasına ziyaret

Ak Parti Şanlıurfa il Başkanı Bahattin Yıldız ve parti teşkilatı heyeti Şanlıurfa Ziraat Odasına ziyarette bulunarak, oda başkanı Ahmet Eyyüpoğlu ve yönetimi ile çiftçi sorunlarını istişare etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Eyyüpoğlu, çiftçilerin çözüm bekleyen acil sorunlarının olduğunu belirtirken, Yıldız, Başkan Eyyüpoğlu ile çiftçisi adına her platformda sorunların çözümü için birlikte hareke ettiklerini söyledi.

Ak Parti İl Başkanı Yıldız’dan Ziraat Odasına ziyaret
Ak Parti İl Başkanı Yıldız’dan Ziraat Odasına ziyaret Admin
Advert

Ak Parti İl Başkanı Bahattin Yıldız ve beraberindeki partili heyet çiftçi sorunlarına ilişkin istişarede bulunmak üzere Şanlıurfa Ziraat Odasına ziyarette bulunarak, Başkan Ahmet Eyyüpoğlu, oda yönetimi, çiftçiler ve muhtarlarla bir araya geldi.  Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Şanlıurfa Ziraat Odası Başkanı Ahmet Eyyüpoğlu, Ak Parti İl Başkanı Yıldız’a ve partili heyete teşekkürlerini sundu. İl Başkanı Yıldız, evsahipliğinden dolayı Başkan Eyyüpoğlu’nun şahsında oda yönetimine, çiftçilere ve muhtarlara teşekkürlerini sundu. Ziyarette açıklamada bulunan Yıldız, Şanlıurfa Ziraat Odası Başkanı Ahmet Eyyüpoğlu’nun çiftçisi için kendileri ile birlikte sorunların çözümü için canla başla çalıştığını vurguladı.

Ayyüpoğlu: çiftçimiz için sayın yıldız ile birlikte daima mesaideyiz

Ziyarette ilk sözü alan Şanlıurfa Ziraat Odası Başkanı Ahmet Eyüpoğlu, ‘Genç ve dinamik il başkanına güvendiklerini ve başarılı olacağına inandıklarını söyledi. Eyyüpoğlu şöyle devam etti; ‘Genç ve dinamik Ak Parti İl Başkanımız Sayın Bahattin Yıldız ve peri yönetimimizdeki dostlarımız Şanlıurfa Ziraat Odasına ziyarette bulundular. Şeref duyduk ve kendilerine teşekkürlerimizi sunuyoruz.  Genç, dinamik başkanımıza güveniyoruz. Sürekli bir telefon kadar bizlere yakın.

Bildiğiniz gibi tarımın başkenti Şanlıurfa çiftçisi olarak çiftçilerimizin sorunlarını bire bir sayın başkanımıza iletiyoruz. 15 bin kişiyi ilgilendiren hububat destekleme ödemeleri, arazi kiralama, elektrik konusu ve daha bir çok sorunun çözümü içim kendisi ile daima istişare halindeyiz. Bu sorunlarımızın çözümünde genç başkanımıza güveniyoruz. Ve başarılı olacağına inanıyoruz. Kendisine ve yönetimine teşekkürlerimizi sunuyoruz ayaklarına sağlık.’

Yıldız: çiftçilerin sorunlarının çözümü için Başkan Eyyüpoğlu ile daime istişaredeyiz

Şanlıurfa Ziraat Odası Başkanı Ahmet Eyüüpoğlu’nun çiftçisi için canla başla çalışmalarını sürdürdüğünü vurgulayan Ak Parti İl Başkanı Bahattin Yıldız, Ziraat Odası Başkanlığı Ahmet Eyyüpoğlu’nun başkanlığında görevini ve misyonunu çok iyi bir şekilde yürüttüğünü söyledi.

Yıldız şöyle konuştu; “Öncelikle Şanlıurfa Ziraat Odası Başkanıma ve yönetimine bu güzel evsahipliğinden dolayı teşekkür ediyorum. Tabi ki çiftçilerimiz bizler için çok önemli ve hükümetlerimiz, daima çiftçimizin yanında olmuştur. Gerekli tüm destekler verildi ve verilmeye de devam ediyor.  Çiftçilerin refahı için Şanlıurfa Ziraat Odası Başkanlığı bu misyonunu Ahmet Eyyüpoğlu başkanlığında ziyadesiyle yerine getiriyor. Bizler bu duruma hep şahidiz; Bakanlarımızın, Milletvekillerimizin, genel merkezimizden partili büyüklerimiz geldiğinde ve üst düzey bürokratlarımızın her gelişinde kendisi hep çiftçisinin sorunları için çalışmalarını sürdürüyor. Bu anlamda sorunların çözümü için de bizlerle birlikte hareket etmektedir. Bizlerde bu sorunları aşmak için hep beraber çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bu günkü ziyaretimizle Şanlıurfa Ziraat Odası Başkanı Ahmet Eyyüpoğlu şahsında, yönetimine, çiftçilerimize ve muhtarlarımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz.

urfa çağdaş şanlıurfa çağdaş ziraat odası ak parti il başkanı bahattin yıldız ahmet eyyüpoğlu
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı