Advert
Advert

Üst geçidi kullanmayınca canından olacaktı

Şanlıurfa'da yakındaki üst geçidi kullanmayıp yol karşısına geçmeye çalışan Suriyeli bayana otomobil çarptı. Kucağında bebeği ile otomobilin çarpması sonucu yere savrulan bayan kazayı hafif sıyrıklarla atlattı.

Üst geçidi kullanmayınca canından olacaktı
Üst geçidi kullanmayınca canından olacaktı Admin
Advert

Aziz Budak- Urfa Çağdaş/

Şanlıurfa’nın Haliliye İlçesi Sırrın Mahallesi’nde yakındaki üst geçidi kullanmayıp yol karşısına geçmeye çalışan Suriyeli bayana otomobil çarptı.

Kaza, bu sabah Sırrın Mahallesi Göç idaresi karşısında meydana geldi. Suriyeli bir bayan kucağında küçük bebeği ile, birkaç metre ilerideki üst geçidi kullanmadan yolun karşısına geçmeye çalıştı. Bu sırada yavaş gelen bir otomobil, yayaya çarptı. Suriyeli bayan otomobilin hafif çarpması nedeniyle bebeği ile yere savruldu. Kazayı gören vatandaşlar Suriyeli bayan ile bebeğe yardıma koştu. Yerden bayan ve bebeği kaldıran vatandaşlar olası bir duruma karşın otomobil sürücüsü ile bayan ve bebeği hastaneye gönderdi.

Öte yandan vatandaşlar, mahallede bulunan üstgeçidin kullanılamaz olduğunu düzgün bir üst geçit yapıldığı zaman vatandaşların rahatlıkla üst geçidi kullanacaklarını söylediler.

urfa çağdaş şanlıurfa çağdaş sırrın mahallesi üst geçit suriyeli bayan otomobil kaza hastane
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı