Advert
Advert

Almanya’dan gelip Şanlıurfa’da evlendiler

20 Yılı aşkın süredir Almanya’da yaşayan Gümüşkolan ve Kızılkolan aileleri, kültürlerini unutmayarak Şanlıurfa’ya gelip çocuklarını evlendirdiler. İki ailenin bu tutumu işte vatanseverlik budur dedirtti.

Almanya’dan gelip Şanlıurfa’da evlendiler
Almanya’dan gelip Şanlıurfa’da evlendiler Admin
Advert

Aziz BUDAK- Urfa Çağdaş/

Kültürlerini unutmamak için Almanya’da 20 yılı aşkın bir süredir çalışan Mahmut Kızılkolan, oğlu Kemal Kızılkolan’ı Ömer Gümüşkolan’ın kızı Adile Gümüşkolan ile evlendirmek için Şanlıurfa’ya geldiler. Her iki aile kültürlerini yaşatmak için Şanlıurfa’da düğün yapma kararı aldıklarını açıkladılar.

Adile ve Kemal’in düğün töreni Cuma akşamı kına gecesi yapıldı. Yapılan kına gecesi sonra dün akşam Yenişehir Çamlık Düğün Salonunda düğün töreni Kur’an-ı Ker’im tilaveti ile başladı. Daha sonra mevlut okunması ve semazenlerin gösterisi ardından Nikah töreni düzenlendi.

Yaklaşın 500 kişinin katıldığı düğünde nikah sonrası yemek ikramı, ve gelin damat tarafından kesilen düğün pastası ikram edildi.

Düğünde Gümüşkolan ve Kızılkolan aileleri gelen misafirleri kapıda tek tek karşıladı. Düğün bitişinde ise düğüne gelen misafirlere bu mutlu günlerinde mutluluklarını kendileriyle beraber paylaşan akraba ve yakınlarına teşekkür ettiler.

Bizde Urfa Çağdaş Medya Grubu olarak genç çifte ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

Gümüşkolan ve Kızılkolan Aileleri misafirleri kapıda karşıladı.

 

urfa çağdaş şanlıurfa çağdaş almanya şanlıurfa düğün evlenme kemal kızılkolan Adile Gümüşkolan nikah
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı