Advert
Advert

Kadınlara geri dönüşüm anlatıldı

Karaköprü Belediyesi tarafından geri dönüşüm ve atık yağ toplama projesi kapsamında ilçede oturan kadınlara geri dönüşüm ve atık yağ konusunda bilgi verildi. Kadınlara atık yağlarını biriktirip geri dönüşüme vermeleri için atık yağ kutusu dağıtıldı.

Kadınlara geri dönüşüm anlatıldı
Kadınlara geri dönüşüm anlatıldı Admin
Advert

Karaköprü Belediyesi hem çevreyi korumak hem de ekonomiye katkı sağlamak amacıyla geri dönüşüm ve atık yağ toplama projesi kapsamında çalışmalarını sürdürüyor. Karaköprü Belediyesi Çevre Koruma Birimi tarafından ilçedeki ev hanımlarına geri dönüşüm ve atık yağ konusunda bilgi veriliyor.

Kadınlara geri dönüşümün önemi, atık yağların ve atıkların çevreye verdiği zararlar ile ilgili konularda bilgi verilirken, atık yağların ve atıkların geri dönüşümüyle elde edilecek kazançlar da anlatıldı. Bu proje için Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’ye teşekkür eden Karaköprülü kadınlar, mutfaklarında artan atık yağları toplayarak hem çevreyi koruyacaklarını hem de ülke ekonomisine katkı sağlayacaklarını söylediler.

Karaköprü Belediyesi Çevre Koruma Birimi tarafından ev hanımlarına atık yağ kutusu verilirken, kutular atık yağla dolduktan sonra toplanarak işlenmesi için fabrikaya gönderilecek ve ekonomiye kazanç sağlayacak.

urfa çağdaş şanlıurfa çağdaş karaköprü kadın geri dönüşüm atık yağ çevre koruma
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı