Advert
Advert

Alevi Kültür Dernekleri Aşure etkinliği düzenledi

Alevi Kültür Dernekleri Şanlıurfa Şubesi tarafından Sırrın Mahallesi Cem Evinde düzenlenen Aşure Şenliği'ne CHP Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Alevi Kültür Dernekleri Aşure etkinliği düzenledi
Alevi Kültür Dernekleri Aşure etkinliği düzenledi Admin
Advert

Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesi Sırrın Cem evinde düzenlenen etkinliğe CHP Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık, İl Başkanı Hayrettin Cıdır, CHP Haliliye İlçe Başkanı İbrahim Halil Alagöz, İlçe Kadın Kolları Başkanı Burçak Önder ve çok sayıda partili katıldılar.

Şanlıurfa Sırrın mahallesindeki dernek binasındaki aşure etkinliğine katılan Vekil Aydınlık, aşure dağıtımı yaptıktan sonra yapılan dualar iştirak etti.

Yaklaşık olarak 5 bin kişiye aşure dağıtımı yapıldı. Dernek Başkanı Reşit Burhan, yöneticiler ve vatandaşlarla sohbet eden Milletvekili Aydınlık, daha sonra yapımı devam eden cem evi ve kültür merkezi inşaatlarında incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı.

Etkinlik sonrası dernek yöneticileri ile bir araya gelen CHP Heyeti, muharrem ayının toplumumuzda ayrı bir yeri ve öneminin bulunduğunu belirterek, birlik, beraberlik, yardımlaşma ve dayanışma anlamında önemli bir etkinlik olan aşure gününün hayırlara vesile olmasını diledi.

Alevi Kültür Dernekleri Şanlıurfa Şubesi Dernek Başkanı Reşit Burhan’da, Milletvekili Aydınlık’a ve CHP heyetine teşekkür etti.

urfa çağdaş şanlıurfa sırrın cem evi aşure etkinlik aziz aydınlık reşit burhan aşure dağıtımı
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı