Advert
Advert

Baydilli gençlerle bir araya geldi

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli Ak Parti İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyeleriyle bir araya gelerek tecrübelerini paylaşırken, gençlere Karaköprü'de yapılan çalışmaları ve projeleri anlattı.

Baydilli gençlerle bir araya geldi
Baydilli gençlerle bir araya geldi Admin
Advert

Baydilli, gençlere teşkilatçılık ve belediye başkanlığı ile ilgili tecrübelerini aktarırken, çok okumaları ve araştırmaları konusunda tavsiyelerde bulundu. Karaköprü'de yapılan çalışmalar, projeler ve hedefler hakkında gençlere bilgi veren Baydilli, gençlerin sorularınıda cevapladı. 
Baydilli, "Ak Parti İl Gençlik Kollarında faaliyet gösteren gençlerimizle bir araya geldik. Gençlik gerçekten ülkemizin geleceği için ve daha iyi yerlere gelmesi için çok önemlidir. Onların enerjilerini kullanarak, yenilikçi fikirlerinden faydalanmaya çalışıyoruz. Ben geleceğimizden umutluyum çünkü görüyorum ki pırıl pırıl ve erdemli bir gençliğimiz var. Beni davet eden il gençlik kollarımıza çok teşekkür ediyorum" diye konuştu. 
Ak Parti İl Gençlik Kolları Başkanı M. Salih Saraç da katılımları ve paylaşımları için Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli'ye teşekkür ederek verimli bir toplantı olduğunu kaydetti. 

urfa çağdaş şanlıurfa çağdaş karaköprü başkan baydilli gençler proje tercübe paylaşım
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı