Advert
Advert

Başkan Yetim, futbolcularımı kutluyorum

TFF 2. Lig’de Şampiyonluk mücadelesi veren Şanlıurfaspor bu akşam sezonun ilk maçında Fethiyespor’u 2-1 mağlup ederek sezona 3 puanla başladı.

Başkan Yetim, futbolcularımı kutluyorum
Başkan Yetim, futbolcularımı kutluyorum Admin
Advert

Aziz Budak- Fatma Keber-Urfa Çağdaş/

Başarılı bir kamp dönemi geçiren Şanlıurfaspor bu akşam sezonun ilk maçında Fethiyespor’u ikinci yarıda attığı gollerle 2-1 mağlup ederek sezona 3 puan ile başladı.

TFF 2. Ligde bu akşam 11 Nisan stadyumunda oynanan Şanlıurfaspor- Fethiyespor karşılaşması sonrası bir açıklama yapan Şanlıurfaspor Kulübü Başkanı Emin Yetim, sezonun ilk maçı olmasına rağmen iyi olduklarını, hazır olmayan futbolcuların hazır oldukları takdirde Şanlıurfaspor’u kimsenin durduramayacağını söyledi.

Fethiyespor galibiyetiyle takıma büyük güven geldiğini açıklayan Başkan Emin Yetim, bu akşam Fethiyespror karşılaşmasında alınan galibiyetten dolayı futbolcuları kutladı. Yetim, Şanlıurfasporlu taraftarlar kendilerine destek verildiği takdirde bu takımı kimsenin tutamayacağını belirtti.

Başkan Yetim, takımın alınan bu galibiyetle moral bulduğunu, önümüzdeki hafta Kahramanmaraş deplasmanından da galibiyetle döneceklerine inandığını söyledi.

görüş belirtti.

urfa çağdaş şanlıurfa urfaspor başkan emin yetim fethiyespor galibiyet
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı