Advert
Advert

Türkiye maddi manevi güçlü ve sağlam bir ülkedir

Ticaret ve Ekonomi Kulübü Genel Başkanı Mehmet Ultaş, “Biz! ABD gibi ülkeleri birbirine düşürüp, Barış ve Demokrasi Diyerek, Silah Üretip Masum İnsanları Öldürmüyoruz. Başka Ülkelerin içişlerine karışmıyoruz, kimsenin toprak bütünlüğüne göz dikmiyoruz. Biz Kanla, Kinle, Hileyle, Petrolle büyümüyoruz.”

Türkiye maddi manevi güçlü ve sağlam bir ülkedir
Türkiye maddi manevi güçlü ve sağlam bir ülkedir Admin
Advert

Ticaret Ve Ekonomi Kulübü Genel Başkanı Mehmet Ultaş, son günlerde ülkemize yapılan ekonomik saldırı ile ilgili bir açıklama yaptı.

Başkan Ultaş, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi. “Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve Milleti ABD Başkanı tarafından bizzat hedef alınmış olup açıkça Dolar üzerinden hizaya getirilmek istenmektedir. Siyasi İstikrarın mevcut olduğu Ülkemizin 2023 – 2053 ve 2071 hedeflerinin başarıya ulaşılacağı fark edilmiş olup iç ve dış hainlerin askeri darbe girişimiyle yapamadıklarını bu defa Ekonomi üzerinden yapmayı denemektedirler. Bizleri Darbeyle Dövizle Yola getirmek isteyenler çok iyi bilsin ki Türkiye Maddi ve Manevi çok güçlü ve sağlam bir ülkedir. Bu zorlu süreçte tüm kamu kurum ve kuruluşlarına vatandaşlarımıza görev ve sorumluluklar düşmektedir. Sadece Fikir ve Teori ürütmekle kalmayalım pratik hayatın Sahanın sorunlarının üzerine eğilmeli üzerimize düşen sorumlulukları yerine getirmeliyiz. İstismarı bırakalım, istişare edelim. İrtibat güçlü olursa, ittihat da güçlü olur.”

urfa çağdaş şanlıurfa çağdaş ekonomik kalkınma mehmet ultaş kin hile ekonomi sıkıntı Türkiye güçlü devlet
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı