Advert
Advert

Bayan muhtar adayı çalışmalarına devam ediyor

Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesi Şair Şevket Mahallesi bayan muhtar adayı Fatma Yöyen, çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Bayan muhtar adayı çalışmalarına devam ediyor
Bayan muhtar adayı çalışmalarına devam ediyor Admin
Advert

Fatma Keber-Urfa Çağdaş/

Bahçelievler’de yıllardır esnaf olarak giyim mağazası işleten ve mahallenin sevilen simalarından olan Fatma Yöyen, Haliliye İlçesi Bahçelievler semti Şair Şevket Mahallesi Bayan Muhtar adaylığını açıklamasının ardından çalışmalarına hız verdi.

31 Mart 2019 tarihinde yapılacak yerel seçimler için çalışmalarına başlayan muhtar adayı Fatma Yöyen, bastırdığı broşürlerde seçilmesi halinde mahallede yapacağı çalışmaları anlattı.

Yerel seçimler öncesi çalışmalarına hız kesmeden devam eden Yöyen, “Mahallemiz Şanlıurfa’mızın büyük mahalleleri arasında yer almakta. Mahallemizde yaşayan vatandaşlarımızın büyük bölümünü tanıyorum. Toplumun değişik kesimlerinden insanlarımızın yaşadığı Şair Şevket Mahallesi’nde halkımızın sıkıntılarını ve beklentilerini yakından bilen biriyim. Mahalle halkımızla sürekli iç içeyim. Seçim öncesinde de ziyaretlerimizi sıklaştırıp mahalle sakinlerimizle bir araya gelerek mahallemiz hakkında istişare toplantıları yapacağız.” dedi.

Muhtarlık adaylığını açıkladıktan sonra mahallelilerin kendisine büyük destek verdiğini açıklayan Fatma Yöyen, “Mahalleliden bana olan destek beni gerçekten mutlu etti. Allah nasip ederse ve değerli halkımızda desteği ile önümüzdeki yerel seçimlerde seçimleri kazanacağıma gönülden katılıyorum” diye konuştu.

urfa çağdaş şanlıurfa çağdaş bahçelievler şair şevket bayan muhtar adayı bahçelievler semti
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı