Advert
Advert

GAP SUKAY’a yakışmayan görüntü

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılarak vatandaşların hizmetine sunulan GAP SUKAY Park Su Sporları Tesisi içerisinde bulunan halıların yıpranması vatandaşların tepkisiyle karşılanıyor.

GAP SUKAY’a yakışmayan görüntü
GAP SUKAY’a yakışmayan görüntü Admin
Advert

Aziz Budak- Urfa Çağdaş/

Mardin yolu üzerinde bulunan, dönemin Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik tarafından hizmete açılan Gap Sukay içler acısı halde.

Tesiste Restoran, kafeterya, biyolojik gölet, su sporlarının yapıldığı ve Beltur tarafından işletilen Gap Sukay tesislerine giden yerli yabancı vatandaşlar görüntü bozukluğu nedeniyle öfke saçıyorlar.

Şanlıurfa'da sıcaktan bunalanların tercih ettiği yerlerden biri olan Gap Suka Tesislerinde vatandaşlar sadece dinlenmekle kalmıyor su kayağı da yapıyorlar. Sıcak havada serinlemek için çeşitli alternatifler sunan tesiste su kayağının yanı sıra kano ve deniz bisikleti de en çok tercih edilenler arasında. Ancak, göletin etrafındaki suni halıların yırtık pırtık olması nedeniyle çirkin görüntü tesise gelenler tarafından eleştrilerek yetkililer bu manzarayı görmüyorlar mı diye sitem ediyorlar.

urfa çağdaş şanlıurfa çağdaş SUKAY yakışmayan görüntü su sporları tesisi beltur sıcak hava serinleme
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı