Advert
Advert

Direkli Mahalleli kapalı semt pazarı istiyor

Şanlıurfa’nın Eyyübiye ilçesine bağlı Direkli semt pazarı esnafı, Pazar yerlerinin darlığından ve yazın aşırı sıcaklar nedeniyle yetkililerden kapalı pazar yapılmasını istiyor.

Direkli Mahalleli kapalı semt pazarı istiyor
Direkli Mahalleli kapalı semt pazarı istiyor Admin
Advert

Fatma Keber- Urfa Çağdaş/

Çadırlarla yazın aşırı sıcaktan, kışın ise yağmur ve çamurdan kurtulmak isteyen Eyyübiye ilçesine bağlı Direkli Mahallesi semt pazarı esnafı, pazar yerlerinin yetersiz oluşundan dert yandılar.

Şanlıurfa Çağdaş’a konuşan Pazar esnafı, “Yazın sıcaktan, kışın yağmur ve çamurdan perişan oluyoruz. Burada gelen vatandaşlarda çok perişan oluyor, yer dar olduğundan bayanlar çocuklarıyla geçecek yol bulamıyor. Alışveriş yapacak insanlarımız yer dar olduğundan rahat bir alış veriş dahi yapamıyorlar.” Diye sitemlerini dile getirdiler.

Pazar’da alışverişlerini yapan bayanlar ise, “Pazar yerlerinin darlığından dolayı hırsızlık ve taciz olaylarının yaşandığını, pazarda bir lavabonun olmadığını belirttiler.”

Eyyübiye semt pazarcılar dernek başkanı Halit Babacan ise yaptığı açıklamada, “ Pazarcılar Başkanı olarak bu durum beni gerçekten üzüyor. Gerekli önlemler ve çare yollarına başvurmama rağmen sorun büyümekte, bu duruma gerekli yetkililerimizden bu konuda destek beklemekteyim. Artık dileriz çözüm en kısa sürede çözülür esnafımız ve vatandaşlarımız keyifli alışverişler yaparlar.” Dedi.

urfa çağdaş şanlıurfa çağdaş eyyübiye direkli mahallesi semt pazarı pazar esnafı kapalı semt pazarı esnaf sıkıntılı vatandaş perişan
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı