Advert
Advert

Çatak Göz Kamaştırıyor

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından bakım ve onarımı yapılan Bozova'daki Çatak Sosyal Tesisleri göz kamaştırmaya devam ediyor.

Çatak Göz Kamaştırıyor
Çatak Göz Kamaştırıyor Admin
Advert

 Aziz Budak-Fatma Keber/ 600 bin metrekareden oluşan piknik ve mesire alanının bitki örtüsünü genişleten ve alan içerisinde yürüyüş yolları, kamelyalar, bay ve bayan mescitler ile çocuk oyun parkları yapan Büyükşehir Belediyesi, vatandaşlar tarafından tam not aldı.

Vatandaşlar, “Kentin turizm açısından önemli bir konuma sahip olan Bozova Çatak Sosyal Tesislerinde herkes çok güzel bir ortamda vakit geçirmenin mutluluğunu yaşıyor. Bütün Şanlıurfalıları buraya bekliyoruz. Buranın yapımında emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

HAYALİMİ GERÇEKLEŞTİRDİM

Bozova Çatak’ta tekne turları düzenleyen Mehmet Ali Yıldırım, ise “Alanya’dan Bozova’ya hizmet amaçlı 65 kişi kapasiteli tekne getirdim. Atatürk Barajı Çatak Sosyal Dinlenme tesislerinde halka hizmet vermeye başladık. Tabi bu hizmeti Büyükşehir Belediyemizin katkılarıyla yaptık.

Bu tekne turu gençliğimden kalan bir hayalimdi. Ben bu hayalimi imkânlar doğrultusunda azda olsa gerçekleştirdim. Ama şimdi daha büyük tekneler düşünüyorum 150- 200 kişilik olarak halkımızın hizmetine sunacağız. Şu an vatandaşların talepleri var. Hafta içi mesai olması vatandaşların işlerinin olması nedeniyle sakin geçiyor. Ama hafta sonları burası cıvıl cıvıl halkımız buraya gelerek pikniklerini yapıyorlar. Vatandaşlarımıza turlarda Atatürk Baraj Gölünü 1 saat boyunca gezdiriyoruz. Vatandaşlarımızı bu güzel mesire alanımıza bekliyoruz.” Diye konuştu.

Şanlıurfa Çağdaş Gazetesi'nden Haber Müdürü Aziz Budak ve Yazıişleri Müdürü Fatma Keber Bozova Çatak Tesislerinde.

urfa çağdaş şanlıurfa çağdaş bozova çatak dinlenme tesisleri tekne turu aziz budak fatma keber göz kamaştırma
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı