Advert
Advert

Başkan Vekili Nimetoğlu Engellilerle bir araya geldi

Karaköprü Belediye Başkan Vekili Mehmet Nimetoğlu, Engelliler Haftası nedeniyle engelli vatandaşlarla yemekte bir araya geldi. Başkan Vekili Nimetoğlu: “Unutmayalım ki; hepimiz birer engelli adayıyız” dedi.

Başkan Vekili Nimetoğlu Engellilerle bir araya geldi
Başkan Vekili Nimetoğlu Engellilerle bir araya geldi Admin
Advert

Karaköprü Belediyesi Sosyal Yardımlaşma Müdürlüğü tarafından 10-16 Mayıs Engelliler Haftası nedeniyle bir program düzenlendi. 

Düzenlenen programa; Karaköprü Belediye Başkan Vekili Mehmet Nimetoğlu, Karaköprü Belediyesi Meclis Başkan Vekili Bekir Sıtkı Akyol, AK Parti Karaköprü İlçe Başkanı Av. Ahmet Aksoy, Şanlıurfa Aile Politikalar İl Müdürü Murat Demirkol, Karaköprü İlçe Milli Eğitim Müdürü Hacı Murat Yanmaz, Karaköprü Belediye Başkan Yardımcıları Vildan Gönüllü Çelik ve Müslüm Topal, Engelli dernekleri ve engelli vatandaşlar katıldı.

Başkan Vekili Mehmet Nimetoğlu, engelli çocuklarla yakından ilgilendi. Engelli vatandaşlar, Başkan Vekili Nimetoğlu ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Nimetoğlu: “Unutmayalım ki; hepimiz birer engelli adayıyız”

Programda konuşan Başkan Vekili Mehmet Nimetoğlu, “Engelliler haftası dolayısıyla engelli kardeşlerimizle bir araya geldik. Engelli olmak kimsenin elinde olan bir durum değil, unutmayalım ki; hepimiz birer engelli adayıyız. Umutsuzluğa-karamsarlığa kapılmak yerine engelleri hep birlikte aşarak güzel işler yapabileceğimize inanmalıyız. Başkanımız Metin Baydilli, her zaman engellilerin yanında oldu ve olmaya devam ediyor.  Başkanımız, yaptığı projelerde her zaman engelli kardeşlerimizi düşünerek hareket ediyor. Ben Başkanımız Metin Baydilli ayrıca teşekkür ediyorum. Tekrardan engelli kardeşlerimin günlerini kutluyorum” dedi.

Urfa çağdaş şanlıurfa karaköprü Karaköprü Belediyesi Sosyal Yardımlaşma Müdürlüğü Karaköprü Belediye Başkan Vekili Mehmet Nimetoğlu Karaköprü Belediyesi Meclis Başkan Vekili Bekir Sıtkı Akyol Şanlıurfa Aile Politikalar İl Müd
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı