Advert
Advert

Vatandaşa kokmuş tavuk eti yedireceklerdi

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ile Eyyübiye Belediyesi Zabıta ekipleri tarafından yapılan ortak denetimde bir lokantada kokmuş tavuk eti ele geçirildi. El konulan bozuk tavuklar imha edildi.

Vatandaşa kokmuş tavuk eti yedireceklerdi
Vatandaşa kokmuş tavuk eti yedireceklerdi Admin
Advert

Şanlıurfa’da bozuk ve son kullanma tarihi geçmiş gıda satışını önlemek için zabıta ekipleri denetimlerini sıklaştırdı. Zabıta Daire Başkanlığının koordinasyonunda düzenlenen zabıta müdürleri toplantısında denetimlerin Büyükşehir Zabıta ekipleriyle, ilçe Belediye zabıta ekipleri tarafından ortaklaşa yapılması yönünde alınan kararın ardından zabıta denetimlerini aralıksız olarak sürdürüyor.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığına bağlı 3. Bölge Zabıta Merkez Amirliği ekipleri, Eyyübiye Belediyesi 3. Bölge Zabıta Merkez Amirliği ekipleriyle ortak denetim yaptı. Eyyübiye ilçe sınırları içersinde yapılan başta fırın, kasap, market ve lokantalar olmak üzere yapılan denetimlerde çok sayıda iş yeri denetlendi. Yapılan denetimlerde tespit ettiği eksiklikleri gidermeleri için 21 iş yerine süre veren Zabıta bir lokantada kokmuş tavuk buldu. El konulan 125 kğ bozuk tavukları imha eden ekipler lokantacı ile birlikte 3 iş yeri işletmecisi hakkında zabıta tanzim ederek yasal işlem başlattı. 

Şanlıurfa’da Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığına bağlı ekipler ile İlçe Belediye Zabıta ekipleri tarafından ortak denetimlerin aralıksız olarak sürdürüleceği bildirildi.

Urfa Çağdaş şanlıurfa zabıta denetim kokmuş tavuk eti Zabıta Daire Başkanlığı
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı