Advert
Advert

Güvenlik için çekilen saclar tehlike yaratıyor

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından Rabia Meydanında başlatılan çevre düzenleme ve izolasyon çalışmaları devam ediyor. Ancak, çalışmaların daha rahat yapılması için alanın etrafına güvenlik için çekilen saclar tehlike yaratıyor.

Güvenlik için çekilen saclar tehlike yaratıyor
Güvenlik için çekilen saclar tehlike yaratıyor Admin
Advert

Aziz Budak- Fatma Keber / Kentin kalbi olarak nitelendirilen Rabia Meydanında su sızmalarını ve otoparkı kurtarmak için daha önce yalıtımı yapılmamış olan alanı yeniden yalıtım, düzenleme ve tekniğe uygun bir şekilde proje çalışması yapımı devam ediyor. Çalışmaların daha rahat bir şekilde yapılması için Rabia Meydanı etrafını güvenlik amacıyla kapatan saclar tehlike saçıyor. Kırılan ve bazı yerlerde açılan saclar arasında oynayan çocuklar tehlikeden habersiz oyun oynuyor. Vatandaşlar çocukların açılan saclar arasında oynamasının büyük tehlike olduğunu, açık olan sacların çocukların her an bir yerlerini kesmekten korktuklarını söylüyorlar.

Yeni bir düzenlemeyle özellikle özellikle piramit şeklinde olan Şanlıurfalılar tarafından büyük tepki gösterilen yerlerin ahşaptan kapatılarak mükemmel bir görünüme kavuşması nedeniyle vatandaşlar tarafından takdirle karşılandı.

Rabia meydanında çalışmalar aralıksız sürüyor.

Güvenlik için çekilen saclar arasında oynayan çocuklar tehlikeden habersiz.

urfa çağdaş şanlıurfa çağdaş rabia meydanı tadilat onarım inşaat proje tehlike aziz budak fatma keber şanlıurfa
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı