Advert
Advert

Bakan Fakıbaba Halfeti’de tekstil açılışına katıldı

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba Halfeti’de tekstil fabrikası açılışına katıldı. Bakan Fakıbaba Halfeti’de esnaf ziyareti ile Muhtar ve STK’larla toplantı gerçekleştirdi.

Bakan Fakıbaba  Halfeti’de tekstil açılışına katıldı
Bakan Fakıbaba  Halfeti’de tekstil açılışına katıldı Admin
Advert

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, İl Başkanı Bahattin Yıldız, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Mehmet Fatih Aksoy, AK Parti Halfeti İlçe Başkanı Canan Onur Seyyar ve ilçe teşkilatı ile birlikte tekstil fabrikası açılışına katıldı.

Kurdele kesiminin ardından konuşan Bakan Fakıbaba, Halfeti’nin turizm ilçesi olma özelliğinin yanı sıra gıda ve tekstilin de merkezi olacağını söyledi.  Halfeti’de işsizliği bitireceklerini söyleyen Bakan Fakıbaba açıklamasının devamında ise şu ifadeleri kullandı: “Halfeti’de işsizliği bitirdiğimiz gibi. İstihdama bağlı dışarıdan göçlerde gelecek. Bu bağlamda emeği geçen Sayın Kaymakamımıza çok değerli iş adamı Zeki Bey ve Mehmet Bey’i yürekten kutluyorum.  Çok mutluyum çünkü burada benim kızlarım çalışacak istihdam sağlanacak.”

Bakan Fakıbaba ve beraberindekiler tekstil fabrikasının açılışından sonra Halfeti’de esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Esnaf ve vatandaşlarla sohbet eden Bakan Fakıbaba, 24 Haziran’da Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği için AK Parti’ye oy vermelerini istedi.

Bakan Ahmet Eşref Fakıbaba daha sonra Halfeti merkez ve kırsal mahalle muhtarları ve Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileri ile bir araya geldi. Muhtarlardan gelen talepleri dinleyen Bakan Fakıbaba, talep ve isteklerin en kısa sürede çözüme kavuşturulacağını belirtti. Bakan Fakıbaba burada yaptığı açıklamada ise “Biz bugün Tarım Bakanlığı olarak ilk defa Halfeti’de uygulayacağımız bir üretim modeli bir köy, bu köy Türkiye’ye örnek olacak. Türkiye’de 250 yere Şanlıurfa’da 3 tane birini Halfeti’ye yapıyoruz. Organik tarıma Halfeti’de destek verdik. Bu seçim Türkiye için önemli seçim, bu seçim bir Recep Tayyip Erdoğan seçimi değil, bu seçim AK Parti seçimi değil, bu seçim Ahmet Eşref Fakıbaba seçimi değil. Türkiye’nin önemli bir dönemeçten geçtiği bir yol ayrımı seçimi. Ben bu bağlamda çok samimi olarak bakın Dolar’da ne oldu da Dolar böyle yükseldi? Emin olun bu bir ekonomik darbe. Bizler 24 Haziran akşamı Allah’ın sayesinde sizlerin sayesinde oylarımız artarak çıktığında doların seviyesi hemen 4 liraya düşecektir. Çünkü bunu da başaramayacaklar” ifadelerini kullandı.

urfa çağdaş şanlıurfa bakan fakıbaba halfet tekstil açılışı seçim turizm esnaf ziyareti
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı