Advert
Advert

Yıkık köprü ihale aşamasında

Akçakale yukarı Deren mahallesinde yıkılan köprü ile ilgili Akçakale Belediyesi'nden bir açıklama geldi.

Yıkık köprü ihale aşamasında
Yıkık köprü ihale aşamasında Admin
Advert

Urfa Çağdaş / Akçakale Belediye basın bürosundan yapılan açıklamada, "Bazı basın yayın organlarında yapılan Akçakale de Yukarı Deren mahallesindeki yıkık olan Köprü haberini elbette saygıyla karşılıyoruz fakat bu ve buna benzer tüm köprülerin DSİ ye ve/veya Sulama Birliklerine ait olduğunu belirtmek isteriz.  Geçtiğimiz günlerde belediyenin imkânlarıyla buna benzer bir vaka karşısında duyarlı davranmış ve sadece yayaların gece bileceği bir yaya köprüsü belediye ekiplerimiz tarafından yapılmıştı. Sorumluluk alanımız olmamasına rağmen yine de diğer kurumların yapacağı bu köprüde belediye olarak elimizden gelen her türlü desteği vermeye hazırız.

konuyla ilgili Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan ise  yaptığı açıklamada: “ Valiliğin yaptığı il koordinasyon toplantısında bu konuyu gündeme getirdim. DSİ yetkililerinin de hazır bulunduğu toplantıda söz konusu köprünün yapım işinin ihale aşamasında olduğu ve kısa süre sonra ihale edilerek yapılmaya başlanacağı tarafımıza iletildi" Dedi.

Urfa Çağdaş şanlıurfa akçakale yukarı deren mahallesi yıkılan köprü Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan dsi sulama birlikleri
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı