Advert
Advert

Suyunuzu tabağınızı kendiniz getirin!

Haliliye Belediyesi tarafından Ramazan ayı boyunca Cumhuriyet Caddesi’nde halka verilen iftar yemeği vatandaşların burnundan geliyor. Dün akşam Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba’nın da katıldığı iftar yemeğinde vatandaşlar çileden çıktı.

Suyunuzu tabağınızı kendiniz getirin!
Suyunuzu tabağınızı kendiniz getirin! Admin
Advert

Aziz Budak- Urfa Çağdaş / Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, Haliliye Belediyesinin geleneksel hale getirdiği iftar sofrasında iftarını açtı.  İftara yaklaşık 15 dakika önce gelen Bakan Fakıbaba, Cumhuriyet Meydanı’nda iftar için gelen vatandaşlarla tek tek tokalaşarak sohbet etti sorunlarını dinledi.

Bakan Fakıbaba, Ezanın okunmasıyla beraber vatandaşlarla iftarını açarken bir çok vatandaş iftarını açmak için su aramaya başladı. Yemek firmasının düzenli yemek dağıtımı yapmaması nedeniyle vatandaşlar çileden çıktı. Onlarca kişi ezan okunmasının ardından yemek firması tarafından dağıtılması gereken su, çatal, kaşık aramaya başladı. Bir ara yemek dağıtımının yemek tabağı kalmadı diye durması büyük tepkilere neden oldu, vatandaşlar iftar çadırına geldiklerine bin pişman oldu.

Haliliye Belediyesi, geleneksel hale getirdiği iftar sofraları uygulamasını büyük bir hizmet olarak gördüklerini söyleyen vatandaşlar, Haliliye Belediyemize bu hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Ancak, yemek firmasının hizmetinden vatandaşlar memnun değil. Yemekler düzenli dağıtılmıyor. Vatandaş kendi çabasıyla su aramaya başlıyor, yemek dağıtılıyor çatal bıçak yok. Belediye yetkilileri burayı denetlemiyor mu? Bu firma yemek dağıtım işini beceremiyorsa başka yemek firması yok mu vatandaşlar perişan ediliyor.” Diye sitemlerini dile getirdiler.

urfa çağdaş şanlıurfa haliliye belediyesi iftar çadırı bakan fakıbaba vatandaş perişan yemek firması yemek dağıtımı
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı