Advert
Advert

Şehit ve Gazi Aileleri iftarda buluştu -VİDEOLU-

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından Hamarat eller merkezi’nde düzenlenen iftar yemeği Şehit ve Gazi Aileleri bir araya gelerek iftarlarını açtı.

Şehit ve Gazi Aileleri iftarda buluştu -VİDEOLU-
Şehit ve Gazi Aileleri iftarda buluştu -VİDEOLU- Admin
Advert

Aziz Budak-Urfa Çağdaş /

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği her Ramazan ayının 2. Gününde Şehit ve Gazi ailelerine iftar yemeği dün Hamarat Eller Merkezi’nde düzenlendi. İftar öncesi Kur'an-ı Kerim tilaveti okundu. Daha sonra Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi yaptığı konuşmada, “Geleneksel hale getirdiğimiz bu iftar yemeğinde çok kıymetli şahit ve gazi aileleri ile birlikte olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Hiç kimsenin ülkemizin huzuru bozamaz ve bozmayacaktır.” Dedi.

Ramazan nedeniyle Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan Ramazan etkinlikleri kapsamında Ramazan sokağında hazırlanan gösteriler izlenildi.

Proğrama Vali Abdullah Erin, Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Şanlıurfa 20'inci Zırhlı Tugay Komutanı İsmail Hakkı Köseali, İl Jandarma Komutanı Nuri Öztürk, Şehit ve Gaziler Derneği Başkanı Mehmet Yavuz, Muharip Gaziler Derneği Başkanı Hasan Aslan ve çok sayıda Şehit ve Gazi aileleri katıldı.

urfa çağdaş şanlıurfa şehit aileleri gazi aileleri iftar programı tugay komutanı il jandarma komutanı Şanlıurfa Valisi ramazan sokağı
Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
Evlenme ve Boşanma İstatistikleri Şanlıurfa 2. sırada
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı
TÜİK, Yurt içinde 17 milyon kişi seyahate çıktı